Det gode ved Google Fotos' delte album (eller individuelle billeder og videoer) er, at du kan tilbagekalde adgangen, hvis du beslutter dig for det. Ikke kun det, men du kan også ændre adgangsniveauet for samarbejdspartnere. Vi sørgede for at forklare, hvordan du stopper med at dele Google Fotos med andre nedenfor.
Slå linkdeling fra i Google Fotos
Skiftet til at slå linkdeling fra i Google Fotos kan findes under fanen Deling. Det er her alle delte album og billeder vises, inklusive dem, der er delt med dig, og dem, du har delt med andre. Nu vil deaktivering af linkdeling forhindre gendeling af dit album (foto eller video) via linket. Dette betyder ikke, at de nuværende samarbejdspartnere vil blive fjernet.
Udover at fjerne linkdeling kan du også fjerne individuelle samarbejdspartnere eller endda blokere dem. Dette er vigtigt, fordi selv hvis du deaktiverer linkdeling, vil de nuværende samarbejdspartnere stadig have adgang til albummet. Selvfølgelig skal du fjerne dem én efter én eller bare slette albummet/billedet/videoen.
Som en sidebemærkning kan du forhindre samarbejdspartnere i at tilføje deres billeder eller videoer og i at efterlade kommentarer og like billeder i den samme menu.
Sådan slår du deling fra og stopper med at dele dine Google Fotos med andre:
- Åbn Google Fotos .
- Tryk på fanen Deling .
- Vælg et album eller en foto-/videogruppe, du vil stoppe med at dele.
- Tryk på menuen med 3 prikker, og åbn Indstillinger .
- Deaktiver linkdeling .

- For at fjerne personer/samarbejdspartnere skal du trykke på menuen med 3 prikker ud for deres navne og vælge Fjern person .
![Sådan stopper du med at dele Google Fotos med andre Sådan stopper du med at dele Google Fotos med andre]()
Som et alternativ kan du bare slette albummet, når du har gemt alle nødvendige billeder. Det er nok den nemmeste måde at håndtere dette på, hvis du har mange samarbejdspartnere (f.eks. hvis du har delt et album offentligt) og ønsker at tilbagekalde adgangen til et album eller en foto-/videogruppe.
For at genaktivere linkdeling skal du bare gå tilbage til Indstillinger og aktivere linkdeling. Kopier linket og del albummet /billedet eller videogruppen igen.
Og med det sagt, kan vi afslutte denne artikel. Tak fordi du læste med, og glem ikke at dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.