Windows 11 kommer med mange funktioner, der er klar til at gå ud af kassen, forudsat at du vedhæfter din Microsoft-konto til dem. Når du laver en ren installation af Windows 11, bliver du bedt om at konfigurere Microsoft Office , OneDrive, Windows Hello , Phone Links (tidligere Your Phone ) osv.
Hvis du ikke konfigurerer disse Microsoft-tjenester, får du en besked, der minder dig om at afslutte opsætningen med nogle få dages mellemrum. Du kan klikke på Fortsæt eller Påmind mig om 3 dage . Begge muligheder er irriterende, og der er ingen mulighed for at afslå.
I stedet skal du prøve en løsning. Her er, hvad du skal gøre for at deaktivere meddelelsen "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows.
Deaktiver Lad os afslutte opsætningen af din enhedsmeddelelse på Windows
Du har dog muligvis ikke konfigureret disse funktioner under installationen. Måske vil du ikke bruge dem, eller du har fundet alternativer, der fungerer bedre. Uanset hvad, kan Windows 11 ikke lide en ufuldstændig opsætning, og med få dages mellemrum får du en meddelelse vist nedenfor, der siger: "Lad os afslutte opsætningen af din enhed." I bund og grund vil det have dig til at forbinde din pc til flere Microsoft-tjenester.
Skærmen er intet mere end en påmindelse, og du kan slukke den – klik på linket Påmind mig om 3 dage for at komme til skrivebordet i første omgang.
For at deaktivere denne meddelelse på Windows 11:
- Åbn menuen Start , og klik på Indstillinger . Alternativt kan du bruge Windows-tasten + I til at åbne Indstillinger direkte.

- Når Indstillinger åbnes, skal du klikke på System til venstre og klikke på Meddelelser til højre.
- Rul ned på meddelelsesskærmen , og udvid sektionen Yderligere indstillinger .
![Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows]()
- Fjern markeringen af hver af indstillingerne for yderligere indstillinger .
![Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows]()
- Fremover bør du ikke længere se det irriterende "Lad os færdiggøre opsætningen af din enhed"-vindue. Hvis du vil slå andre meddelelser fra, skal du fjerne markeringen i Vis Windows-velkomstoplevelsen efter opdateringer og når du er logget på for at vise, hvad der er nyt og foreslået, og foreslå måder at få mest muligt ud af Windows og afslutte opsætningen af enhedsindstillingerne .
Deaktiver meddelelsen via registreringsdatabasen
Hvis du stadig får beskeden "Lad os færdiggøre opsætningen af din enhed" eller ønsker at deaktivere den permanent på Windows 11, kan du bruge registreringsdatabasen.
Bemærk: Registreringsdatabasen er livsnerven i Windows, og indtastning eller sletning af en forkert værdi kan gøre dit system ustabilt eller ubrugeligt. Før du fortsætter, skal du sikkerhedskopiere registreringsdatabasen , oprette et gendannelsespunkt eller først sikkerhedskopiere din computer .
Sådan deaktiveres meddelelsen ved hjælp af registreringsdatabasen:
- Brug tastaturgenvejen Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør .
- I Kør skal du skrive regedit og klikke på OK .
![Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows]()
- Når Registreringseditor åbner, skal du navigere til følgende sti:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ContentDeliveryManager
- Find SubscribedContent-310093Enabled i ContentDeliveryManager - nøglen i højre rude, og kontroller, at dens værdi er sat til 1 .
![Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows]()
Hvis du af en eller anden grund vil aktivere skærmen igen, skal du slette SubscribedContent-310093Enabled -værdien, og skærmen kommer tilbage.
Deaktiver Lad os afslutte opsætningen af din enhedsmeddelelse på Windows 10
Desværre dukker denne meddelelse også op med jævne mellemrum på Windows 10.
For at deaktivere meddelelsen på Windows 10 skal du gøre følgende:
- Åbn menuen Start og start Indstillinger .
- I Indstillinger skal du trykke på System > Meddelelser og handlinger .
![Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows]()
- Fjern markeringen i Foreslå måder, jeg kan afslutte opsætningen af min enhed for at få mest muligt ud af Windows- indstillingen nær toppen.
![Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows Sådan deaktiverer du "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" på Windows]()
Tilpasning af Windows-meddelelser
Selvom Windows typisk viser meddelelsen "Lad os afslutte opsætningen af din enhed" efter en ren installation, kan den også vises (eller dukke op igen) efter en kumulativ opdatering eller funktionsopdatering. Hvis du ser beskeden igen, skal du bare gentage ovenstående trin, gå tilbage til dine meddelelsesindstillinger og slukke for den igen. Du kan også bruge registreringsdatabasen til en mere permanent løsning.
Træt af spammeddelelser? Du kan prøve at bruge Focus Assist til distraktionsfri computing på Windows 11. Hvis du ikke er på Windows 11 endnu, kan du lære om Focus Assist på Windows 10 i stedet.