Hvis du har været udsat for spam af folk, der deler ting med dig på Google Drev, som du ikke har lyst til at se eller bruge, er der gode nyheder. Google implementerede muligheden for, at brugere kan blokere andre fra at dele på Google Drev.
Vi vil lede dig igennem, hvordan du blokerer nogen på Google Drev, fjerner blokeringen senere, hvis du ønsker det, og hvad du har brug for at vide om at bruge denne funktion.
Om blokering af brugere på Google Drev
Det bedste sted at begynde er med, hvad du bør vide om at blokere brugere fra at dele med dig på Google Drev.
- Når først de er blokeret, vil elementer, der ejes af den pågældende bruger, ikke kunne ses, når du gennemser dit Google Drev.
- Elementer, som du ejer, kan ikke deles med brugere, du blokerer, selvom du tidligere har delt dem med dem .
- Du kan ikke blokere brugere inden for dit domæne for arbejds- eller skolekonti.
- Blokering af en bruger på Google Drev vil også blokere dem fra at interagere med dig gennem Googles andre apps og tjenester.
Sådan blokerer du en Google Drev-bruger på nettet
For at blokere en bruger på Google Drev-webstedet skal du gå dertil og logge ind, hvis det er nødvendigt. Højreklik på et element, du har modtaget fra den bruger, du vil blokere, og vælg Bloker [e-mail] .

Bekræft, at du vil blokere personen ved at klikke på Bloker .
![Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev]()
Fjern blokering af en bruger på nettet
Hvis du har ændret mening, kan du lige så nemt fjerne blokeringen af en bruger på Google Drev. Klik på dit profilikon øverst til højre, og vælg Administrer din Google-konto .
Klik på Personer og deling i venstre side af indstillingsskærmen . Til højre skal du rulle til Kontakter og vælge Blokeret .
![Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev]()
Klik på X til højre for den bruger, du vil fjerne blokeringen af.
![Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev]()
Bemærk : Din liste over blokerede brugere inkluderer muligvis ikke konti, der er blokeret på YouTube, livechat, e-mailadresser eller telefonnumre, der er blokeret ved hjælp af telefonappen på din mobilenhed.
Sådan blokerer du en Google Drev-bruger på mobil
Du kan også blokere en Google Drev-mobilappbruger på Android, iPhone og iPad.
Tryk på de tre prikker ved siden af et element, der deles af den bruger, du vil blokere, og vælg Bloker [e-mail] . Bekræft derefter denne handling ved at trykke på Bloker .
![Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev]()
Fjern blokering af en bruger på mobil
Ligesom på nettet kan du fjerne blokeringen af en bruger i Google Drev på din mobilenhed. Tryk på dit profilikon , og vælg Administrer din Google-konto .
Stryg til højre øverst, og tryk på Personer og deling . Rul til Kontakter i bunden, og vælg Blokeret . Tryk på X til højre for den bruger, du vil fjerne blokeringen af.
![Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev Sådan blokerer du andre fra at dele med dig på Google Drev]()
Undgå at uønskede elementer bliver delt i Google Drev
Bare fordi en Google Drev-bruger deler et element med dig, betyder det ikke, at du vil have det. Hvis du modtager varer fra personer, du ikke kender, kan du nemt blokere dem på nettet eller din mobilenhed.
Ønsker du at gøre mere i Google Drev? Tjek disse Google Drev tips og tricks . Og sørg for at holde dig opdateret med nyheder og how-tos ved at følge Luckytemplates på Twitter eller synes godt om os på Facebook !