Similar a Facebook Messenger, l' aplicació d'Instagram ha llançat recentment oficialment la funció Vanish Mode (cancel·lació automàtica de missatges ). Així, com Messenger, quan enviem missatges de text als nostres amics, tot el contingut de la conversa s'eliminarà quan sortim d'aquest mode temporal.
No només això, amb aquest mode de missatgeria temporal, quan nosaltres o la persona amb qui estem xerrant estem fent o gravant un vídeo de la pantalla del missatge, es mostrarà una notificació a la interfície de xat. Per ajudar tothom a utilitzar aquesta nova funció d'Instagram, Download.vn us agradaria convidar-vos a seguir l'article sobre com activar el mode temporal a Instagram per autodestruir missatges.
Instruccions de vídeo per enviar missatges d'autodestrucció a Instagram
Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir
Pas 1: primer obriu l'aplicació d'Instagram al telèfon i, a continuació, toqueu la icona de missatge a l'extrem superior dret de la pantalla.
Pas 2: Feu clic a la vostra conversa i qualsevol amic al qual vulgueu enviar un missatge de text es cancel·larà automàticament.
![Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir]()
Pas 3: a la interfície de conversa, llisca la pantalla de baix a dalt per canviar al mode temporal .
Pas 4: Ara el mode de missatgeria temporal tindrà una interfície negra, on els usuaris enviaran missatges de text als seus amics com de costum.
Aquest mode temporal d'Instagram tindrà diverses funcions, com ara:
- El missatge desapareix quan el destinatari veu el missatge.
- Llisca cap amunt al xat per obrir o sortir del mode temporal.
- El mode temporal s'aplicarà immediatament al xat.
- Notificació de fer fotos o gravar vídeos de pantalla.
![Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir]()
Pas 5: especialment quan nosaltres o els nostres amics fem fotos o enregistrem vídeos de la pantalla de missatges , la pantalla de xat mostrarà una notificació com la imatge següent.
Per saber que l'altre amic ha obert i vist el missatge, el missatge " Vist " es mostrarà a sota del contingut del missatge .
![Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir]()
Pas 6: per saber si el missatge s'autodestruirà o no, feu clic al botó del mode desactivat temporalment o continueu fent lliscar la pantalla de baix a dalt per sortir del mode. En aquest moment, el contingut del missatge que heu enviat no es mostrarà a l'exterior.
![Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir Instruccions per activar el mode temporal a Instagram perquè els missatges es puguin autodestruir]()
Us desitjo èxit!