Aquest article Download.vn us guiarà per desactivar la notificació "Acabat d'accedir" sota el nom del vostre compte de xat a Zalo . Això limitarà que altres persones et molestin quan estiguis massa ocupat amb la feina per parlar.
Vídeo tutorial per desactivar la notificació "Acabat d'accedir" a Zalo
Instruccions per desactivar la notificació "Acabat d'accedir" a Zalo
Pas 1: primer obrirem l'aplicació Zalo al nostre telèfon i després feu clic a la icona Afegeix a la cantonada inferior dreta de la pantalla.
Pas 2: A continuació, feu clic a la icona Configuració a la cantonada inferior dreta de la pantalla.
Pas 3: a la secció Configuració de l'aplicació Zalo, toqueu Privadesa .
![Com desactivar la notificació que acaba d'accedir a Zalo Com desactivar la notificació que acaba d'accedir a Zalo]()
Pas 4: a continuació, gireu l'interruptor a la secció Mostra l'estat d'accés a la dreta.
![Com desactivar la notificació que acaba d'accedir a Zalo Com desactivar la notificació que acaba d'accedir a Zalo]()
Pas 5: Arribats a aquest punt, si intentem accedir a la conversa d'algun amic, veurem desaparèixer el missatge "Acabat d'accedir" .
![Com desactivar la notificació que acaba d'accedir a Zalo Com desactivar la notificació que acaba d'accedir a Zalo]()
A més, també podeu consultar alguns articles sobre altres trucs de Zalo com ara:
Us desitjo èxit!