Ser bloquejat a Instagram per algú que coneixes pot fer pensar a molta gent. A continuació s'explica com veure qui t'ha bloquejat a Instagram .

Possibles raons per les quals estàs bloquejat a Instagram
- "Enviar correu brossa" als seus missatges.
- Etiqueta-los en publicacions no relacionades.
- Els comentaris no són adequats al seu contingut.
- Si trenques o tens una relació trencada a la vida real, la teva parella també et pot bloquejar a Instagram.
Com saber qui t'ha bloquejat a Instagram
Cerca per nom d'usuari
![Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram]()
Si escriviu la paraula clau de cerca com a nom del compte a Instagram, no veureu resultats si us han bloquejat. Pots veure el seu compte i totes les seves publicacions si no estan bloquejats. Si canvien de públic a privat, rebràs un missatge: "Aquest compte és privat".
Si el compte no apareix a la cerca, la persona ha desactivat el compte o t'ha bloquejat.
Recordeu que Instagram permet canviar els noms d'usuari. Per tant, també és possible que la persona que busqueu ho hagi fet.
Cerca per perfil
![Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram]()
Si estàs bloquejat a Instagram, no pots comentar les seves publicacions ni enviar-los missatges directes. Tanmateix, els comentaris i converses anteriors no desapareixeran. Per tant, si recordes haver comentat una publicació o xatejar amb ells per DM, obriu-la i aneu al seu perfil.
Si no veus publicacions recents al seu perfil, és possible que t'hagin bloquejat. Per tant, podeu esbrinar qui ha canviat el nom d'usuari d'aquesta manera. Definitivament t'han bloquejat si el nom canviat no apareix a la barra de cerca.
Utilitza l'enllaç del compte d'Instagram
![Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram]()
Després de configurar el vostre compte d'Instagram, se li assignarà un URL únic, inclòs el vostre nom d'usuari.
Substituïu el nom d'usuari a l'enllaç del perfil pel nom del compte de la persona que sospiteu que us ha bloquejat. Aquesta acció us portarà al seu compte si existeix.
Si obriu Instagram al vostre navegador i cerqueu un perfil amb un enllaç directe, veureu el seu compte o el missatge "Ho sentim, aquesta pàgina no està disponible".
Per confirmar si el compte existeix, sortiu d'Instagram i cerqueu l'URL en una pestanya nova. Veureu un missatge similar si el compte està desactivat. Tanmateix, si veieu el seu compte aquesta vegada, vol dir que us han bloquejat.
Quan algú canvia el seu nom d'usuari, el nom de l'URL també canvia automàticament. Per tant, si l'usuari ha canviat recentment el seu nom d'usuari, aquest mètode no us ajudarà a identificar el seu perfil.
Consulteu altres comptes d'Instagram
Podeu comprovar el compte en qüestió que us ha bloquejat a través d'altres comptes d'Instagram. Podeu compartir aquest nom d'usuari amb els vostres amics per veure si apareix als seus resultats de cerca.
Si no apareix, és probable que el compte s'hagi desactivat o canviat el nom. Si mostra el nom d'usuari correcte, t'han bloquejat.
Cerca a través de xats de grup compartits a Instagram
![Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram Com comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram]()
Si estàs en un grup de xat amb altres persones, pots saber immediatament si t'han bloquejat o no a través d'aquest canal. Els membres del grup apareixeran a la llista. Tanmateix, si no podeu accedir al compte d'algú, us han bloquejat.
A dalt hi ha les maneres més senzilles de comprovar qui t'ha bloquejat a Instagram . Espero que l'article us sigui útil.