No a tothom li agrada compartir la seva música preferida amb els altres. Si voleu el mode d'escolta privat a Spotify , hauríeu d'amagar l'activitat d'escolta a Spotify .
Spotify ofereix diverses funcions d'interacció social, com ara compartir música amb amics, combinar les preferències de música en una llista de reproducció amb Blend, reproduir música junts mitjançant sessions remotes i molt més. Aquestes funcions són bones, però no tothom vol que els seus amics vegin què escolten a Spotify.
Tens dues maneres d'amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify. Pots desactivar la compartició de l'activitat d'escolta de Spotify o activar el mode d'escolta privat de Spotify. A continuació s'explica com amagar l'activitat d'escolta a Spotify per a mòbils i ordinadors .
Com amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify
Què és l'activitat d'escolta a Spotify?
L'activitat d'escolta de música forma part de la funció social: Activitat d'amics a Spotify. Permet als usuaris veure quines cançons escolten els seus amics i viceversa. Bàsicament, aquesta funció us ajuda a descobrir cançons que potser heu passat per alt perquè l'algoritme de Spotify no pensava que us agradaria.
L'activitat d'escolta és diferent de la sessió privada. És fàcil veure la gran diferència entre desactivar l'escolta i jugar en mode privat a Spotify.
Spotify diu que executar un mode privat amaga la teva activitat d'escolta dels teus amics i alguns suggeriments algorítmics. Això vol dir que Spotify no podrà utilitzar les cançons que reproduïu en mode privat per recomanar música. És com el mode d'incògnit d'un navegador.
D'altra banda, quan l'activitat d'escolta està desactivada, Spotify només amagarà la música que escolteu als vostres amics. Tanmateix, escollirà aquesta música i l'utilitzarà per suggerir cançons a Made For You.
Com desactivar l'activitat d'escolta de Spotify a l'escriptori
- Obriu l' aplicació Spotify .
- Feu clic a la fletxa desplegable a l'extrem superior dret de l'aplicació.
- Seleccioneu Configuració al menú emergent.
- A la pàgina Configuració , desplaceu-vos cap avall fins a Socials .
- Desactiva Comparteix la meva activitat d'escolta a Spotify .

A més, si voleu mantenir el vostre compte de Spotify més privat, desactiveu Mostra els meus artistes jugats recentment al meu perfil públic i Publiqueu les meves llistes de reproducció noves al meu perfil . Recordeu que la segona opció us permet amagar noves llistes de reproducció al vostre compte, no activa les llistes de reproducció privades de manera predeterminada.
Com desactivar l'activitat d'escolta de Spotify al mòbil
A Android i iOS, seguiu aquests passos per desactivar l'escolta:
- Obriu l' aplicació Spotify .
- Toqueu la icona de configuració a la part superior dreta.
- A iOS, toqueu Social i, a continuació, desactiveu l'activitat d'escolta a la pàgina següent.
- A Android , desplaceu-vos cap avall fins a Social i desactiveu l'activitat d'escolta .
![Com amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify Com amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify]()
![Com amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify Com amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify]()
![Com amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify Com amagar l'activitat d'escolta de música a Spotify]()
Si esteu reproduint música en un altre dispositiu i accediu a l'opció Configuració social del dispositiu mòbil, apareixerà com a no disponible. En aquest cas, heu de canviar el dispositiu mòbil com a font principal per desbloquejar la configuració social i algunes altres funcions.
Per configurar el dispositiu mòbil com a font principal, toqueu el reproductor de la part inferior i seleccioneu el menú Opcions del dispositiu a la part superior dreta (iOS) o inferior esquerra (Android). Al menú emergent, toqueu el vostre dispositiu mòbil actual a Selecciona un dispositiu . Després de fer-ho, ara podeu accedir a les funcions socials en aquest dispositiu.
A dalt es mostra com amagar les activitats d'escolta o activar el mode d'escolta privat a Spotify . Espero que l'article us sigui útil.