No només ajuda els usuaris a fer amics i a conèixer moltes altres persones arreu del món. A Facebook , també ens permet deixar d'amics als amics que no ens agraden. La supressió dels vostres amics serà registrada per Facebook i es mostrarà a la secció Registre d'activitats de Facebook .
Per saber a qui us heu deixat d'amic a Facebook, aquí Download.vn us agradaria presentar els passos per veure a qui heu deixat d'amic a Facebook , molt senzills. Us convidem a consultar.
Instruccions de vídeo per veure qui vas deixar d'amic a Facebook
Instruccions per veure els amics de Facebook suprimits a l'ordinador
Pas 1: primer accedim a Facebook des de l'ordinador i després obrim la nostra pàgina personal .
Pas 2: a la vostra pàgina personal, feu clic a la icona de tres punts a l'extrem esquerre sota la imatge de l'Avatar. A continuació, feu clic a la secció Registre d'activitats .

Pas 3: a la secció Registre d'activitats , feu clic a la secció Filtre .
![Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook]()
Pas 4: a la pantalla, apareix la finestra Filtre . Mou el punter del ratolí cap avall i, a continuació, fes clic a Amics eliminats . A continuació, feu clic al botó Desa els canvis .
![Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook]()
Pas 5: Ara, a la part esquerra de la pantalla, es mostrarà el vostre historial de desamics a Facebook.
![Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook]()
Instruccions per veure l'historial de supressió d'amics de Facebook al telèfon
Pas 1: obriu l'aplicació de Facebook al vostre telèfon i, a continuació, accediu a la vostra pàgina personal .
Pas 2: a la vostra pàgina personal, toqueu la icona de tres punts a l'extrem dret de la pantalla.
Pas 3: A continuació, feu clic a Registre d'activitats .
Pas 4: feu clic a Filtre a la cantonada superior dreta de la pantalla del telèfon.
Pas 5: a la part inferior de la pantalla, toqueu Categories .
Pas 6: toqueu Les vostres connexions i, a continuació, seleccioneu Amics eliminats .
Pas 7: Finalment, a la pantalla es mostrarà l'hora i el nom del compte de Facebook que vau deixar d'amic.
![Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook Instruccions per veure qui vas deixar d'amic a Facebook]()
Us desitjo èxit!