Подібно до Facebook Messenger, програма Instagram нещодавно офіційно запустила функцію Vanish Mode (автоматичне скасування повідомлень ). Отже, як і в програмі Messenger, коли ми надсилаємо друзям повідомлення, весь вміст розмови буде видалено, коли ми вийдемо з цього тимчасового режиму.
Мало того, у цьому тимчасовому режимі обміну повідомленнями, коли ми або особа, з якою ми спілкуємося, знімаємо або записуємо відео екрана повідомлення, сповіщення буде відображатися в інтерфейсі чату. Щоб допомогти всім користуватися цією новою функцією Instagram, Download.vn запрошує вас переглянути статтю про те, як увімкнути тимчасовий режим в Instagram для самознищення повідомлень.
Відеоінструкція по відправці самознищувальних повідомлень в Instagram
Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися
Крок 1. Спочатку відкрийте програму Instagram на телефоні, а потім торкніться значка повідомлення у верхньому правому куті екрана.
Крок 2. Натисніть свою розмову, і будь-який друг, якому ви хочете надіслати SMS, автоматично скасує розмову.
![Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися]()
Крок 3. В інтерфейсі розмови проведіть пальцем по екрану знизу вгору , щоб перейти в тимчасовий режим .
Крок 4: Тепер режим тимчасового обміну повідомленнями матиме чорний інтерфейс, у якому користувачі, як зазвичай, надсилатимуть текстові повідомлення своїм друзям.
Цей тимчасовий режим Instagram матиме низку функцій, зокрема:
- Повідомлення зникає, коли одержувач переглядає повідомлення.
- Проведіть по чату вгору, щоб відкрити або вийти з тимчасового режиму.
- Тимчасовий режим буде застосовано відразу в чаті.
- Сповіщення про фотографування або запис відео з екрана.
![Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися]()
Крок 5. Особливо, коли ми або наші друзі фотографуємо або записуємо відео на екрані повідомлень , на екрані чату відображатиметься сповіщення, як на зображенні нижче.
Щоб знати, що ваш інший друг відкрив і переглянув повідомлення, під вмістом повідомлення відображатиметься повідомлення « Бачено » .
![Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися]()
Крок 6. Щоб дізнатися, чи повідомлення самознищиться, натисніть кнопку тимчасово вимкненого режиму або продовжуйте гортати по екрану знизу вгору , щоб вийти з режиму. Наразі вміст надісланого вами повідомлення не відображатиметься назовні.
![Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися Інструкція по включенню тимчасового режиму в Instagram, щоб повідомлення могли самознищуватися]()
Бажаю успіхів!