В останні роки конфіденційність є головною темою для розмов, коли справа доходить до обміну миттєвими повідомленнями, і Facebook точно не є лідером у сфері конфіденційності користувачів. Однак деякі функції, додані до Instagram і Messenger, трохи покращили ситуацію. Тепер, якщо вам цікаво, чи можна видаляти повідомлення Facebook Messenger, будь то відео, фотографії чи вкладення, для всіх користувачів, відповідь - так. Дізнайтесь, як це зробити, нижче.
Як використовувати «Скасувати надсилання» у Facebook Messenger для видалення відео
Ще в 2018 році Facebook представив можливість видаляти надіслані повідомлення для всіх включених сторін, якщо користувачі роблять це протягом 10-хвилинного вікна. Зараз немає обмежень за часом, і ви можете будь-коли видаляти повідомлення та медіа-файли, якими ви поділилися. Для вас і для одержувачів.
Отже, функція під зручною назвою «Скасувати надсилання» все ще жива та здорова, і ви можете використовувати її для легкого видалення текстових повідомлень, відео, фотографій або вкладень. Ви також можете скасувати надсилання відео під час їх завантаження, перш ніж вони досягнуть серверів Facebook.
Ось як видалити відео, надіслане через Facebook Messenger:
- Відкрийте Messenger і виберіть розмову.
- Натисніть і утримуйте відео та виберіть «Видалити» на нижній панелі.
- Натисніть Скасувати , щоб повністю видалити його з розмови для всіх учасників.

- Ви також можете натиснути «Видалити» , щоб видалити відео з чату лише для вас.
Після видалення ваші одержувачі побачать, що повідомлення не надіслано. Майте на увазі, що якщо про розмову буде повідомлено і Facebook проводить оцінку, видалене відео з’явиться для них.
Крім того, ви не отримаєте сповіщення, якщо одержувачі завантажать або перешлють відео, перш ніж ви видалите їх для всіх. Якщо ви дійсно сором’язливі щодо повідомлень, які надсилаєте, ви можете скористатися режимом зникнення, який видалить переглянуті повідомлення, коли ви закриєте чат.
Або, альтернативно, ви можете використовувати таємні розмови. Ця опція забезпечує наскрізне шифрування повідомлень і дзвінків Messenger разом із повідомленнями, які зникають. Ви можете встановити проміжок часу, коли повідомлення будуть видалятися автоматично. Починаючи з 5 секунд і до 24 годин.![Як видалити відео, надіслане через Facebook Messenger Як видалити відео, надіслане через Facebook Messenger]()
Щоб увімкнути режим Vanish або секретні розмови, торкніться значка «i» у верхньому правому куті вікна розмови/чату. Ви повинні побачити обидва варіанти в списку функцій.
І на цьому ми можемо завершити цю статтю. Дякуємо за читання та не забудьте поділитися своїми думками з нами в розділі коментарів нижче. Також ознайомтеся з нашим і для отримання додаткової інформації про все, що стосується Android та iOS.