Kā izdzēst Discord kontu tālrunī un datorā nav grūti. Tālāk ir sniegti detalizēti norādījumi par Discord konta dzēšanu .

Discord sociālais tīkls specializējas spēlētājiem
Discord ir lieliska lietotne, kas ļauj tērzēt ar draugiem un satikt cilvēkus ar līdzīgām interesēm. Tomēr tas nav piemērots visiem. Ja atrodaties šajā situācijā, jūs, iespējams, domājat, kā neatgriezeniski izdzēst savu Discord kontu, vai ne? Tas ir ļoti vienkārši, izpildiet tālāk sniegtos norādījumus!
Pirms Discord konta dzēšanas
Ja jums pieder kāds Discord serveris, pirms konta dzēšanas to vajadzētu apsvērt. Šī darbība nozīmē, ka jūs dzēšat šo serveri vai nododat īpašumtiesības. Tomēr Discord konta dzēšana ietekmē tikai serveri, kuru izveidojāt un kura administrators pašlaik esat.
Lai datorā izdzēstu Discord serveri:
- Noklikšķiniet uz šī servera nosaukuma.
- Noklikšķiniet uz Servera iestatījumi .
- Kreisajā izvēlnē noklikšķiniet uz Dzēst serveri .
- Noklikšķiniet uz pogas Dzēst serveri , lai apstiprinātu.
Turklāt, lai nodotu Discord servera īpašumtiesības kādam darbvirsmas lietotājam, rīkojieties šādi:
![Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu]()
Nesaskaņu īpašumtiesību nodošanas poga
- Noklikšķiniet uz servera nosaukuma kreisajā pusē ekrāna augšdaļā.
- Noklikšķiniet uz Servera iestatījumi .
- Kreisajā izvēlnē noklikšķiniet uz Dalībnieks .
- Atrodiet dalībnieku, kuram vēlaties nodot īpašumtiesības.
- Novietojiet peles kursoru virs nosaukuma un noklikšķiniet uz 3 vertikālo punktu ikonas.
- Noklikšķiniet uz Nodot īpašumtiesības .
Kā izdzēst Discord kontu
Ja esat nolēmis, ka nevēlaties izmantot Discord un neatgriezeniski dzēst to, veiciet tālāk norādītās darbības.
![Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu]()
![Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu]()
- Programmā Discord atveriet lietotāja iestatījumus . Darbvirsmā noklikšķiniet uz zobrata ikonas ekrāna apakšējā kreisajā stūrī. Mobilajā ierīcē velciet pa labi un pieskarieties savam iemiesojumam.
- Atlasiet Mans konts > Dzēst kontu .
- Ja jums pieder serveris, tie ir jādzēš vai jānodod īpašumtiesības, kā norādīts iepriekš.
- Ievadiet savu paroli un divu faktoru autentifikācijas kodu, ja piemērojams.
- Noklikšķiniet uz Dzēst kontu , lai apstiprinātu procesu.
Kā atgūt Discord kontu
Nospiežot Discord konta dzēšanas pogu, sistēma nekavējoties neizpildīja pieprasījumu. Tā vietā jūsu konts 14 dienas gaida dzēšanu.
Tas nozīmē, ka, ja jūs nejauši to nožēlojat vai jūsu kontu ir izdzēsis slikta persona, varat atcelt šo darbību.
Vispirms datorā vai tīmekļa pārlūkprogrammā piesakieties Discord. Jūs redzēsiet ziņojumu "konts ir paredzēts dzēšanai" - konts ir ieplānots dzēšanai. Zemāk ir saite Atjaunot kontu . Noklikšķiniet uz tā, un jūs nekavējoties atgriezīsities galvenajā kontā.
Ja pēc iepriekš minētās darbības izvēlaties vēlreiz dzēst savu Discord kontu, 14 dienu tikšanās grafiks sāksies no sākuma.
Kā deaktivizēt Discord kontu
![Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu Kā neatgriezeniski izdzēst Discord kontu]()
Noklikšķiniet uz Atspējot kontu, lai īslaicīgi bloķētu Discord kontu
Ja vēlaties vienkārši bloķēt savu Discord kontu, varat izvēlēties to atspējot lietotāja iestatījumu izvēlnē.
Deaktivizējot savu kontu, vairs nesaņemsit paziņojumus no Discord. Tomēr cilvēki joprojām var nosūtīt draudzības pieprasījumus. Tie būs gaidīšanas stāvoklī, līdz atkārtoti aktivizēsit savu Discord kontu.
Discord konta atkārtota aktivizēšana pēc tā deaktivizēšanas ir tikpat vienkārša kā pieteikšanās. Izņemot dzēšanu, šai darbībai nav laika ierobežojumu.
Iepriekš ir viss, kas jums jāzina par Discord konta dzēšanu tālrunī un datorā . Cerams, ka raksts jums ir noderīgs.