Pēdējais atjauninājums: 2019. gada februāris
Šeit ir jautājums no mūsu lasītāja Hosē:
Es cenšos krasi uzlabot savu produktivitāti darbā, lai atbrīvotos no sociālajiem tīkliem. Vai ir kāds veids, kā atspējot e-pasta paziņojumus pakalpojumā Twoo, vai arī man vajadzētu anulēt abonementu un pilnībā dzēst savu Twoo kontu?
Jā, e-pasta paziņojumi no sociālo tīklu vietnēm dažkārt ir kaitinoši, īpaši, ja mēģināt kaut ko paveikt skolas vai darba vajadzībām. Tie sabojā jūsu produktivitāti, un tādēļ tie ir arī populāra tēma mūsu lasītāju uzdotajos jautājumos. Šajā ziņā mēs vēlējāmies uzskaitīt vienkāršas darbības, lai izslēgtu un anulētu e-pasta paziņojumus, ko saņemat no Twoo. Mēs noteikti ceram, ka tas palīdzēs jums saglabāt koncentrēšanos. Mēs arī saņemam vairākus jautājumus no lasītāja par pastāvīgu izvēli no Twoo, tāpēc mēs pievienojām īsu ceļvedi par to, kā uz laiku vai neatgriezeniski izslēgt un atspējot jūsu Twoo profilu.
Bloķējiet vai atspējojiet e-pasta paziņojumus pakalpojumā Twoo
- Dodieties uz Twoo mājaslapu.
- Atlasiet Iestatījumi , noklikšķinot uz nolaižamā lodziņa augšējā labajā stūrī.
- Pārejiet uz leju uz paziņojumiem un atlasiet Rediģēt .
- Atjaunināšanas pasta nolaižamajā lodziņā pagrieziet to uz Nē .
- Noņemiet visas atzīmes no izvēles rūtiņas izvēles.
- Noklikšķiniet uz Aizvērt , lai saglabātu izmaiņas.

Piezīme :
- Mēs varam arī atspējot e-pasta paziņojumu, e-pasta preferenču lapas apakšā atlasot Anulēt abonementu .
Dzēsiet savu Twoo kontu/profilu
Ja vēlaties pārtraukt pakalpojumu Two, varat anulēt konta abonementu, veicot šādas darbības:
- Dodieties uz Twoo mājaslapu.
- Atlasiet Iestatījumi , noklikšķinot uz nolaižamā lodziņa augšējā labajā stūrī.
- Konta sadaļā noklikšķiniet uz Rediģēt .
- Konta statusā noklikšķiniet uz Dzēst kontu .
![Kā bloķēt e-pasta paziņojumus no Twoo.com un noņemt manu kontu? Kā bloķēt e-pasta paziņojumus no Twoo.com un noņemt manu kontu?]()
Īslaicīgi deaktivizējiet savu Twoo kontu
Ir iespēja īslaicīgi deaktivizēt Twoo kontu:
- noklikšķiniet uz nolaižamā lodziņa blakus konta statusam un atlasiet Slēpts .
- Tādējādi jūsu esošais konts tiks deaktivizēts uz 30 dienām.
- Pēc tam jūsu konts automātiski kļūs redzams citiem, kas izmanto Twoo.