Šis raksts Download.vn palīdzēs jums izslēgt paziņojumu “Tikko piekļūts” zem sava tērzēšanas konta nosaukuma vietnē Zalo . Tas neļaus citiem cilvēkiem jums traucēt, kad esat pārāk aizņemts ar darbu, lai runātu.
Video pamācība, lai Zalo izslēgtu paziņojumu “Tikko piekļūts”.
Norādījumi Zalo paziņojuma “Tikko piekļūts” izslēgšanai
1. darbība: vispirms tālrunī atvērsim lietojumprogrammu Zalo , pēc tam ekrāna apakšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz ikonas Pievienot .
2. darbība. Pēc tam noklikšķiniet uz ikonas Iestatījumi ekrāna apakšējā labajā stūrī.
3. darbība: lietojumprogrammas Zalo sadaļā Iestatījumi pieskarieties vienumam Privacy .
![Kā izslēgt paziņojumu Tikko piekļūts vietnē Zalo Kā izslēgt paziņojumu Tikko piekļūts vietnē Zalo]()
4. darbība. Pēc tam pagrieziet slēdzi sadaļā Rādīt piekļuves statusu pa labi.
![Kā izslēgt paziņojumu Tikko piekļūts vietnē Zalo Kā izslēgt paziņojumu Tikko piekļūts vietnē Zalo]()
5. darbība. Šajā brīdī, ja mēģināsim piekļūt kāda drauga sarunai, ziņojums "Tikko piekļūts" pazūd.
![Kā izslēgt paziņojumu Tikko piekļūts vietnē Zalo Kā izslēgt paziņojumu Tikko piekļūts vietnē Zalo]()
Turklāt varat arī atsaukties uz dažiem rakstiem par citiem Zalo trikiem, piemēram:
Novēlam veiksmi!