Slično Facebook Messengeru, aplikacija Instagram nedavno je službeno pokrenula značajku Vanish Mode (automatsko otkazivanje poruka ). Dakle, poput Messengera, kada šaljemo poruke svojim prijateljima, cijeli sadržaj razgovora bit će izbrisan kada izađemo iz ovog privremenog načina rada.
I ne samo to, s ovim privremenim načinom slanja poruka, kada mi ili osoba s kojom razgovaramo snimamo ili snimamo videozapis zaslona s porukom, obavijest će se prikazati u sučelju za chat. Kako bismo pomogli svima da koriste ovu novu značajku Instagrama, Download.vn vas želi pozvati da pratite članak o tome kako uključiti privremeni način rada na Instagramu za samouništenje poruka.
Video upute za slanje samouništavajućih poruka na Instagramu
Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti
Korak 1: Prvo otvorite aplikaciju Instagram na svom telefonu, zatim dodirnite ikonu poruke u gornjem desnom kutu zaslona.
Korak 2: Kliknite na svoj razgovor i svaki prijatelj kojem želite poslati poruku automatski će otkazati.
![Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti]()
Korak 3: Na sučelju za razgovor prijeđite prstom po zaslonu odozdo prema gore da biste se prebacili na Privremeni način rada .
Korak 4: Sada će način privremenog slanja poruka imati crno sučelje, gdje će korisnici slati poruke svojim prijateljima kao i obično.
Ovaj privremeni način rada Instagrama imat će brojne značajke uključujući:
- Poruka nestaje kada je primatelj pogleda.
- Prijeđite prstom prema gore na chatu da biste otvorili ili izašli iz privremenog načina rada.
- Privremeni način će se odmah primijeniti u chatu.
- Obavijest o snimanju fotografija ili videozapisa zaslona.
![Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti]()
Korak 5: Posebno kada mi ili naši prijatelji fotografiramo ili snimamo videozapise zaslona s porukama , zaslon za chat će prikazati obavijest poput slike ispod.
Da biste znali da je vaš drugi prijatelj otvorio i pogledao poruku, ispod sadržaja poruke bit će prikazana poruka " Viđeno " .
![Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti]()
Korak 6: Kako biste saznali hoće li se poruka samouništiti ili ne, kliknite gumb Privremeno isključenog načina rada ili nastavite prijeći prstom po zaslonu odozdo prema gore kako biste izašli iz načina rada. U ovom trenutku sadržaj poruke koju ste poslali neće biti prikazan izvana.
![Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti Upute za uključivanje privremenog načina rada na Instagramu kako bi se poruke mogle same uništiti]()
Želimo vam uspjeh!