Posljednje ažuriranje: veljača 2019
Evo pitanja našeg čitatelja, Josea:
Pokušavam drastično poboljšati svoju produktivnost na poslu je da se riješim društvenih mreža. Postoji li način da se onemoguće obavijesti e-poštom u Twoou ili bih trebao otkazati pretplatu i potpuno izbrisati svoj Twoo račun?
Da, obavijesti putem e-pošte s društvenih mreža ponekad su neugodne, posebno kada pokušavate nešto obaviti za školu ili posao. One vam kvare produktivnost i kao takve su također popularna tema u pitanjima koja dolaze od naših čitatelja. U ovom postu željeli smo navesti jednostavne korake za isključivanje i odjavu na obavijesti e-poštom koje primate od Twooa. Svakako se nadamo da će vam ovo pomoći da ostanete usredotočeni. Također primamo nekoliko pitanja od čitatelja o trajnom odabiru usluge Twoo, stoga smo dodali kratki vodič o tome kako i onemogućiti svoj Twoo profil privremeno ili trajno ugasiti svoj račun.
Blokirajte ili onemogućite obavijesti e-poštom na Twoou
- Idite na početnu stranicu Twooa .
- Odaberite Postavke klikom na padajući okvir u gornjem desnom kutu.
- Pomaknite se dolje na obavijesti i odaberite Uredi .
- U padajućem okviru za ažuriranje pošte okrenite ga na Ne .
- Uklonite sve kvačice iz odabira potvrdnog okvira.
- Kliknite Zatvori da biste spremili svoje izmjene.

Napomena :
- Obavijest putem e-pošte također možemo onemogućiti odabirom Odjavi pretplatu na dnu stranice s postavkama e-pošte.
Izbrišite svoj Twoo račun/profil
Ako želite prekinuti na Two, možete otkazati pretplatu na svoj račun slijedeći ove korake:
- Prijeđite na početnu stranicu Twooa .
- Odaberite Postavke klikom na padajući okvir u gornjem desnom kutu.
- Kliknite Uredi u odjeljku računa.
- Kliknite Izbriši račun u statusu računa.
![Kako blokirati obavijesti putem e-pošte s Twoo.com i ukloniti svoj račun? Kako blokirati obavijesti putem e-pošte s Twoo.com i ukloniti svoj račun?]()
Privremeno deaktivirajte svoj Twoo račun
Postoji opcija da privremeno deaktivirate svoj Twoo račun:
- kliknite na padajući okvir pored statusa računa i odaberite Skriven .
- Ovo će deaktivirati vaš postojeći račun na 30 dana.
- Nakon toga vaš će račun automatski postati vidljiv drugima koji koriste Twoo.