Última actualización: febreiro de 2019
Aquí tes unha pregunta do noso lector, Jose:
Estou tentando mellorar drasticamente a miña produtividade no traballo é desfacerme das redes sociais. Hai algunha forma de desactivar as notificacións por correo electrónico en Twoo ou debo continuar e cancelar a subscrición e eliminar a miña conta de Twoo por completo?
Si, as notificacións por correo electrónico dos sitios de redes sociais ás veces son molestas, especialmente cando se intenta facer algo para a escola ou o traballo. Arruinan a túa produtividade e, como tal, tamén son un tema popular nas preguntas dos nosos lectores. Nesta publicación, queriamos enumerar pasos sinxelos para desactivar e cancelar a subscrición das notificacións por correo electrónico que recibes de Twoo. Agardamos que isto che axude a manter a concentración. Tamén recibimos varias preguntas do lector sobre como optar por Twoo de forma permanente, polo que engadimos unha guía rápida sobre como desactivar o teu perfil de Twoo de forma temporal ou permanente.
Bloquea ou desactiva as notificacións por correo electrónico en Twoo
- Navega ata a páxina de inicio de Twoo .
- Seleccione Configuración facendo clic no cadro despregable da esquina superior dereita.
- Desprázate ata as notificacións e selecciona Editar .
- No menú despregable do correo de actualización, coloque a opción Non .
- Elimina todas as marcas da selección da caixa de verificación.
- Fai clic en Pechar para gardar as modificacións.

Nota :
- Tamén podemos desactivar a notificación por correo electrónico seleccionando Cancelar a subscrición na parte inferior da páxina de preferencias de correo electrónico.
Elimina a túa conta/perfil de Twoo
Se queres chamar aos abandonos de Two, podes cancelar a subscrición da túa conta seguindo estes pasos:
- Diríxete á páxina de inicio de Twoo .
- Seleccione Configuración facendo clic no cadro despregable da esquina superior dereita.
- Fai clic en Editar na sección conta.
- Fai clic en Eliminar conta no estado da conta.
![Como bloquear as notificacións por correo electrónico de Twoo.com e eliminar a miña conta? Como bloquear as notificacións por correo electrónico de Twoo.com e eliminar a miña conta?]()
Temporal Desactive a súa conta Twoo
Hai unha opción para desactivar temporalmente a túa conta Twoo:
- faga clic na caixa despregable xunto ao estado da conta e seleccione Oculto .
- Isto desactivará a túa conta existente durante 30 días.
- Despois diso, a túa conta será automaticamente visible para os demais usuarios de Twoo.