V súčasnosti je TikTok aplikáciou sociálnych sietí na telefónoch, ktorú milujú a používajú mnohí ľudia. Táto aplikácia nám pomôže sledovať a uverejňovať videá, ktoré si môže pozrieť každý. Keď uverejníte svoje videá na svojej osobnej stránke, táto aplikácia tiež umožní ostatným sťahovať vaše videá TikTok. Z dôvodu autorských práv však nechcete, aby si ostatní mohli uložiť alebo stiahnuť vaše video a zdieľať ho na iných sociálnych sieťach, no neviete, ako na to?
Preto pomôcť ľuďom jednoducho a jednoducho zablokovať ostatným sťahovanie a ukladanie ich videí. Download.vn dnes predstaví mimoriadne jednoduchý článok o tom, ako vypnúť ukladanie videí na TikTok , pozrite si ho.
Pokyny na extrémne rýchle vypnutie ukladania a sťahovania videí na TikTok
Krok 1: Za týmto účelom otvoríme aplikáciu TikTok na našom telefóne.
Krok 2: V hlavnom rozhraní aplikácie kliknite na ikonu účtu v pravom dolnom rohu obrazovky.
Krok 3: Na stránke profilu TikTok kliknite na ikonu troch pomlčiek v pravom hornom rohu obrazovky.
Krok 4: V tomto bode v časti Nastavenia a ochrana osobných údajov klepnite na Súkromie.

![Pokyny na vypnutie ukladania videí na TikTok sú veľmi jednoduché Pokyny na vypnutie ukladania videí na TikTok sú veľmi jednoduché]()
Krok 5: Potiahnite prstom po obrazovke nadol na časť Bezpečnosť a potom kliknite na Stiahnuť .
Krok 6: Nakoniec, ak chcete ostatným zablokovať sťahovanie vášho videa do vášho zariadenia, prepnite a vypnite prepínač Stiahnuť video do zariadenia.
![Pokyny na vypnutie ukladania videí na TikTok sú veľmi jednoduché Pokyny na vypnutie ukladania videí na TikTok sú veľmi jednoduché]()
![Pokyny na vypnutie ukladania videí na TikTok sú veľmi jednoduché Pokyny na vypnutie ukladania videí na TikTok sú veľmi jednoduché]()
Okrem toho môžete sledovať aj niektoré ďalšie články s tipmi TikTok, ako napríklad:
Prajem vám úspech!