Posledná aktualizácia: február 2019
Tu je otázka od nášho čitateľa Jose:
Snažím sa drasticky zlepšiť svoju produktivitu v práci je zbaviť sa sociálnych sietí. Existuje nejaký spôsob, ako vypnúť e-mailové upozornenia v Twoo, alebo by som mal pokračovať a zrušiť odber a úplne odstrániť svoj účet Twoo?
Áno, e-mailové upozornenia zo sociálnych sietí sú niekedy otravné, najmä keď sa snažíte urobiť niečo do školy alebo do práce. Kazia vašu produktivitu a ako také sú tiež obľúbenou témou v otázkach našich čitateľov. V tomto príspevku sme chceli uviesť jednoduché kroky na vypnutie a zrušenie odberu e-mailových upozornení, ktoré dostávate od Twoo. Určite dúfame, že vám to pomôže udržať pozornosť. Od čitateľa tiež dostávame niekoľko otázok o tom, ako sa natrvalo rozhodnúť pre Twoo, preto sme pridali rýchly návod, ako dočasne alebo natrvalo vypnúť váš účet Twoo a deaktivovať ho.
Zablokujte alebo vypnite e-mailové upozornenia na Twoo
- Prejdite na domovskú stránku Twoo .
- Kliknutím na rozbaľovacie pole v pravom hornom rohu vyberte položku Nastavenia .
- Prejdite nadol na upozornenia a vyberte položku Upraviť .
- V rozbaľovacom poli Aktualizovať e-mail prepnite na Nie .
- Odstráňte všetky značky z výberu začiarkavacieho políčka.
- Kliknutím na tlačidlo Zavrieť uložíte svoje úpravy.

Poznámka :
- E-mailové upozornenia môžeme zakázať aj výberom možnosti Zrušiť odber v spodnej časti stránky s nastaveniami e-mailu.
Odstráňte svoj účet/profil Twoo
Ak by ste chceli odvolať na dvojke, môžete zrušiť odber svojho účtu podľa týchto krokov:
- Prejdite na domovskú stránku Twoo .
- Kliknutím na rozbaľovacie pole v pravom hornom rohu vyberte položku Nastavenia .
- Kliknite na položku Upraviť v sekcii účtu.
- Kliknite na položku Odstrániť účet v stave účtu.
![Ako zablokovať e-mailové upozornenia z Twoo.com a odstrániť môj účet? Ako zablokovať e-mailové upozornenia z Twoo.com a odstrániť môj účet?]()
Dočasne deaktivujte svoj účet Twoo
Existuje možnosť dočasne deaktivovať svoj účet Twoo:
- kliknite na rozbaľovacie pole vedľa stavu účtu a vyberte možnosť Skryté .
- Týmto deaktivujete svoj existujúci účet na 30 dní.
- Potom sa váš účet automaticky stane viditeľným pre ostatných, ktorí používajú Twoo.