Tento článok Download.vn vás prevedie vypnutím upozornenia „Práve s prístupom“ pod názvom vášho chatovacieho účtu na Zalo . To obmedzí ostatných ľudí, aby vás obťažovali, keď ste príliš zaneprázdnení prácou, aby ste mohli hovoriť.
Videonávod na vypnutie upozornenia „Práve s prístupom“ na Zalo
Pokyny na vypnutie upozornenia „Práve s prístupom“ na Zalo
Krok 1: Najprv otvoríme aplikáciu Zalo na našom telefóne a potom kliknite na ikonu Pridať v pravom dolnom rohu obrazovky.
Krok 2: Potom kliknite na ikonu Nastavenia v pravom dolnom rohu obrazovky.
Krok 3: V časti Nastavenia aplikácie Zalo klepnite na Súkromie .
![Ako vypnúť upozornenie Práve prístup na Zalo Ako vypnúť upozornenie Práve prístup na Zalo]()
Krok 4: Potom otočte prepínač v časti Zobraziť stav prístupu doprava.
![Ako vypnúť upozornenie Práve prístup na Zalo Ako vypnúť upozornenie Práve prístup na Zalo]()
Krok 5: Ak sa v tomto bode pokúsime o prístup ku konverzácii ktoréhokoľvek priateľa, uvidíme, že správa „Práve s prístupom“ zmizne.
![Ako vypnúť upozornenie Práve prístup na Zalo Ako vypnúť upozornenie Práve prístup na Zalo]()
Okrem toho si môžete prečítať aj niektoré články o iných trikoch Zalo, ako napríklad:
Prajem vám úspech!