Ako odstrániť účet Discord na telefóne a počítači nie je ťažké. Nižšie sú uvedené podrobné podrobné pokyny na odstránenie účtu Discord .

Sociálna sieť Discord sa špecializuje na hráčov
Discord je skvelá aplikácia, ktorá vám umožňuje chatovať s priateľmi a stretávať ľudí s podobnými záujmami. Nie je to však pre každého. Ak ste v tejto situácii, pravdepodobne sa pýtate, ako natrvalo odstrániť svoj účet Discord, však? Je to veľmi jednoduché, postupujte podľa pokynov nižšie!
Pred odstránením účtu Discord
Ak vlastníte akýkoľvek server Discord, mali by ste zvážiť pred odstránením svojho účtu. Táto akcia znamená, že odstránite daný server alebo prenesiete vlastníctvo. Odstránenie účtu Discord však ovplyvní iba server, ktorý ste vytvorili a momentálne ste jeho správcom.
Ak chcete odstrániť server Discord v počítači:
- Kliknite na názov tohto servera.
- Kliknite na položku Nastavenia servera .
- Kliknite na položku Odstrániť server v ľavom menu.
- Potvrďte kliknutím na tlačidlo Odstrániť server .
Okrem toho, ak chcete previesť vlastníctvo vášho servera Discord na niekoho na pracovnej ploche, postupujte takto:
![Ako natrvalo odstrániť účet Discord Ako natrvalo odstrániť účet Discord]()
Tlačidlo na prenos vlastníctva nezhody
- Kliknite na názov servera vľavo v hornej časti obrazovky.
- Kliknite na položku Nastavenia servera .
- Kliknite na položku Člen v ľavom menu.
- Nájdite člena, na ktorého chcete previesť vlastníctvo.
- Ukážte myšou na názov a kliknite na ikonu 3 zvislých bodiek.
- Kliknite na položku Preniesť vlastníctvo .
Ako odstrániť účet Discord
Ak ste sa rozhodli, že Discord nechcete používať a natrvalo ho odstrániť, postupujte podľa nasledujúcich krokov:
![Ako natrvalo odstrániť účet Discord Ako natrvalo odstrániť účet Discord]()
![Ako natrvalo odstrániť účet Discord Ako natrvalo odstrániť účet Discord]()
- Otvorte Používateľské nastavenia v Discord. Na pracovnej ploche kliknite na ikonu ozubeného kolieska v ľavej dolnej časti obrazovky. Na mobile potiahnite prstom doprava a klepnite na svoj avatar.
- Vyberte položku Môj účet > Odstrániť účet .
- Ak ste vlastníkom servera, musíte ho odstrániť alebo previesť vlastníctvo podľa vyššie uvedených pokynov.
- Zadajte svoje heslo a prípadne dvojfaktorový overovací kód.
- Kliknutím na tlačidlo Odstrániť účet potvrďte proces.
Ako obnoviť účet Discord
Po stlačení tlačidla vymazať účet Discord nebola požiadavka systémom okamžite splnená. Namiesto toho bude váš účet čakať na odstránenie 14 dní.
To znamená, že ak to ľutujete, náhodne alebo ak váš účet vymaže zlý človek, môžete túto akciu vrátiť späť.
Najprv sa prihláste do Discordu v počítači alebo webovom prehliadači. Zobrazí sa správa „účet naplánovaný na vymazanie“ – účet bol naplánovaný na vymazanie. Nižšie je uvedený odkaz na obnovenie účtu . Kliknite naň a okamžite sa vrátite do hlavného účtu.
Ak sa po vykonaní vyššie uvedenej akcie rozhodnete znova odstrániť svoj účet Discord, 14-dňový plán stretnutí začne od začiatku.
Ako deaktivovať Discord účet
![Ako natrvalo odstrániť účet Discord Ako natrvalo odstrániť účet Discord]()
Kliknutím na položku Zakázať účet dočasne uzamknete svoj účet Discord
Ak chcete iba uzamknúť svoj účet Discord, môžete ho zakázať v ponuke používateľských nastavení.
Keď deaktivujete svoj účet, prestanete dostávať upozornenia z Discordu. Ľudia však môžu stále posielať žiadosti o priateľstvo. Budú v stave čakania, kým znova neaktivujete svoj Discord účet.
Opätovná aktivácia Discord účtu po jeho deaktivácii je rovnako jednoduchá ako prihlásenie. Okrem vymazania nie je na túto akciu žiadny časový limit.
Vyššie je uvedené všetko, čo potrebujete vedieť o tom, ako odstrániť účet Discord v telefóne a počítači . Dúfam, že článok je pre vás užitočný.