I de siste årene har personvern vært et stort snakk når det kommer til direktemeldinger, og Facebook er definitivt ikke brukernes personvernmester. Noen funksjoner lagt til Instagram og Messenger gjorde imidlertid ting litt bedre. Nå, hvis du lurte på om du kan slette Facebook Messenger-meldinger, enten det er en video, et bilde eller et vedlegg, for alle brukere, er svaret ja. Lær hvordan du gjør det nedenfor.
Slik bruker du Unsend på Facebook Messenger for å fjerne videoer
Tilbake i 2018 introduserte Facebook et alternativ for å slette sendte meldinger for alle inkluderte parter så lenge brukerne gjør det i 10-minutters vinduet. I dag er det ingen tidsbegrensning, og du kan slette meldinger og mediefiler du har delt når du vil. For deg og for mottakere.
Så funksjonen som er praktisk kalt Unsend, lever fortsatt i beste velgående, og du kan bruke den til å enkelt slette tekstmeldinger, videoer, bilder eller vedlegg. Du kan også avbryte sending av videoer mens de laster opp før de når Facebook-servere.
Slik sletter du en video sendt på Facebook Messenger:
- Åpne Messenger og velg samtalen.
- Trykk og hold på videoen og velg Fjern i den nederste linjen.
- Trykk på Unsend for å slette den helt fra samtalen for alle inkluderte parter.

- Du kan også trykke på Fjern for å slette en video fra chat kun for deg.
Ved sletting vil mottakerne se at meldingen ikke er sendt. Husk at hvis samtalen blir rapportert og Facebook gjør en evaluering, vil den slettede videoen vises for dem.
Du vil heller ikke bli varslet hvis mottakere laster ned eller videresender videoene før du fjerner dem for alle. Hvis du virkelig er selvbevisst om meldinger du sender, kan du bruke Vanish-modusen som sletter sett meldinger i det øyeblikket du lukker chatten.
Alternativt kan du bruke hemmelige samtaler. Dette alternativet bringer ende-til-ende-kryptering til Messenger-meldinger og anrop sammen med forsvinnende meldinger. Du kan angi en tidsramme når meldinger skal slettes automatisk. Starter med 5 sekunder og opptil 24 timer.![Slik sletter du en video sendt på Facebook Messenger Slik sletter du en video sendt på Facebook Messenger]()
For å aktivere Vanish-modus eller hemmelige samtaler, trykk på "i"-ikonet øverst til høyre i et samtale-/chatvindu. Du bør se begge alternativene i funksjonslisten.
Og med det sagt, kan vi avslutte denne artikkelen. Takk for at du leser, og ikke glem å dele tankene dine med oss i kommentarfeltet nedenfor. Sjekk også ut vårt og for mer informativt innhold om alt Android og iOS.