Hvordan slette Discord- konto på telefon og datamaskin er ikke vanskelig. Nedenfor er detaljerte trinnvise instruksjoner for sletting av en Discord-konto .

Discord sosiale nettverk spesialiserer seg på spillere
Discord er en flott app som lar deg chatte med venner og møte mennesker med lignende interesser. Det er imidlertid ikke for alle. Hvis du er i denne situasjonen, lurer du sannsynligvis på hvordan du sletter Discord-kontoen din permanent, ikke sant? Det er veldig enkelt, følg instruksjonene nedenfor!
Før du sletter Discord-kontoen
Hvis du eier en Discord-server, bør du vurdere før du sletter kontoen din. Denne handlingen betyr at du sletter den serveren eller overfører eierskap. Sletting av en Discord-konto påvirker imidlertid bare serveren du opprettet og for øyeblikket er administrator for.
Slik sletter du Discord-serveren på datamaskinen din:
- Klikk på navnet på den serveren.
- Klikk på Serverinnstillinger .
- Klikk på Slett server i menyen til venstre.
- Klikk på Slett server- knappen for å bekrefte.
I tillegg, for å overføre eierskapet av Discord-serveren til noen på skrivebordet, gjør du følgende:
![Slik sletter du en Discord-konto permanent Slik sletter du en Discord-konto permanent]()
Discord eierskapsoverføringsknapp
- Klikk på servernavnet til venstre øverst på skjermen.
- Klikk på Serverinnstillinger .
- Klikk Medlem i menyen til venstre.
- Finn medlemmet du vil overføre eierskapet til.
- Pek med musen over navnet og klikk på ikonet med 3 vertikale prikker.
- Klikk på Overfør eierskap .
Slik sletter du Discord-kontoen
Hvis du har bestemt deg for at du ikke vil bruke Discord og slette den permanent, følg trinnene nedenfor:
![Slik sletter du en Discord-konto permanent Slik sletter du en Discord-konto permanent]()
![Slik sletter du en Discord-konto permanent Slik sletter du en Discord-konto permanent]()
- Åpne brukerinnstillinger i Discord. På skrivebordet klikker du på tannhjulikonet nederst til venstre på skjermen. På mobil, sveip til høyre og trykk på avataren din.
- Velg Min konto > Slett konto .
- Hvis du eier serveren, må du slette dem eller overføre eierskap som instruert ovenfor.
- Skriv inn passordet og to-faktor autentiseringskoden, hvis aktuelt.
- Klikk på Slett konto for å bekrefte prosessen.
Slik gjenoppretter du Discord-kontoen
Når du trykker på slett Discord-konto-knappen, ble forespørselen ikke umiddelbart oppfylt av systemet. I stedet vil kontoen din vente på sletting i 14 dager.
Dette betyr at hvis du angrer, ved et uhell eller får kontoen din slettet av en dårlig person, kan du reversere denne handlingen.
Først logger du på Discord på datamaskinen eller nettleseren din. Du vil se meldingen "konto planlagt for sletting" - kontoen er planlagt for sletting. Nedenfor er koblingen Gjenopprett konto . Klikk på den og du kommer umiddelbart tilbake til hovedkontoen.
Hvis du velger å slette Discord-kontoen din igjen etter handlingen ovenfor, vil 14-dagers avtaleplanen starte fra begynnelsen.
Slik deaktiverer du Discord-kontoen
![Slik sletter du en Discord-konto permanent Slik sletter du en Discord-konto permanent]()
Klikk på Deaktiver konto for å låse Discord-kontoen din midlertidig
Hvis du bare vil låse Discord-kontoen din, kan du velge å deaktivere den i brukerinnstillinger-menyen.
Når du deaktiverer kontoen din, slutter du å motta varsler fra Discord. Imidlertid kan folk fortsatt sende venneforespørsler. De vil være i ventetilstand til du aktiverer Discord-kontoen din på nytt.
Å reaktivere en Discord-konto etter å ha deaktivert den er like enkelt som å logge på. Bortsett fra sletting er det ingen tidsbegrensning for denne handlingen.
Ovenfor er alt du trenger å vite om hvordan du sletter Discord-konto på telefon og datamaskin . Håper artikkelen er nyttig for deg.