Denne artikkelen Download.vn vil veilede deg til å slå av «Just accessed»-varselet under chatkontonavnet ditt på Zalo . Dette vil begrense andre mennesker fra å plage deg når du er for opptatt med jobb til å snakke.
Videoopplæring for å slå av "Just accessed"-varselet på Zalo
Instruksjoner for å slå av «Just accessed»-varselet på Zalo
Trinn 1: Først åpner vi Zalo-applikasjonen på telefonen vår, og klikker deretter på Legg til -ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen.
Trinn 2: Klikk deretter på Innstillinger-ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen.
Trinn 3: I Innstillinger- delen av Zalo-applikasjonen trykker du på Personvern .
![Slik slår du av Nettoppsøkt-varselet på Zalo Slik slår du av Nettoppsøkt-varselet på Zalo]()
Trinn 4: Deretter dreier du bryteren i delen Vis tilgangsstatus til høyre.
![Slik slår du av Nettoppsøkt-varselet på Zalo Slik slår du av Nettoppsøkt-varselet på Zalo]()
Trinn 5: På dette tidspunktet, hvis vi prøver å få tilgang til en venns samtale, vil vi se "Just tilgang" -meldingen forsvinne.
![Slik slår du av Nettoppsøkt-varselet på Zalo Slik slår du av Nettoppsøkt-varselet på Zalo]()
I tillegg kan du også referere til noen artikler om andre Zalo-triks som:
Ønsker deg suksess!