Din offentlige profil på Google Maps er noe du bør sørge for å holde deg oppdatert. Grunnen er at Google Maps er i ferd med å bli et sosialt verktøy, like mye som det er en navigasjonstjeneste.
Og nå lar Google deg redigere Google Maps-profilen din direkte fra Android-appen. Dette er hvordan.
Google Maps offentlige profil
Etter hvert som brukere bidrar mer og mer til Maps (legger til bilder, beskrivelser og til og med bedrifter ), får de poeng for det. Tidligere viste den offentlige profilen din bare disse punktene.
Du har nå mye mer kontroll over måten andre ser profilen din på. Lag for eksempel en kort biografi som forklarer hvorfor du liker å gi bidrag til Maps. Du kan også velge personvernalternativene for profilen din.
Redigere profilen din
For å komme i gang, start Google Maps-appen på Android-enheten din og trykk på Meny-knappen på venstre side og velg Din profil .

Du vil bli presentert med en oppsummeringsside som viser de siste bidragene dine. Trykk deretter på Bio-delen og skriv inn beskrivelsen din. Du kan til og med velge å dele profilen din med venner.
![Slik oppdaterer du den offentlige Google Maps-profilen din på Android Slik oppdaterer du den offentlige Google Maps-profilen din på Android]()
Du har flere alternativer når du trykker på Profilinnstillinger- knappen. Dette vil vise alle Google Maps-appens viktige innholdsrelaterte alternativer. Rull ned til bunnen av skjermen for å velge om bidrag skal vises eller ikke.
Enda viktigere, du kan også velge å dele profilen din med bedrifter. Selvfølgelig vil avgjørelsen angående det siste alternativet avhenge av om du bruker Google Maps for bedrifter. Som online influencer, for eksempel. Men for de fleste vil du ønske å holde den slått av.
![Slik oppdaterer du den offentlige Google Maps-profilen din på Android Slik oppdaterer du den offentlige Google Maps-profilen din på Android]()
Den samme siden lar deg til og med slette posisjonsloggen din hvis du trenger det. Men du kan selvfølgelig alltid stille inn Google til å slette posisjonsloggen din automatisk .
Det er det! Besøkende på profilen din bør nå se din nye og forbedrede Google Maps-persona.