Vi har allerede snakket om å begrense tilgangen til delte Google-dokumenter du eier , men hva med det motsatte? Hva om du har massevis av Google-dokumenter delt med deg og du ikke vil delta lenger? Du kan ganske enkelt fjerne deg selv fra en delt Google Doc-fil. Vi forklarte hvordan du gjør det nedenfor.
Hvordan fjerner jeg meg selv som samarbeidspartner i Google Dokumenter?
Du kan raskt trekke deg fra samarbeid om en delt artikkel både på telefonen og PC-en. Dette kan gjøres under Google Dokumenter eller Google Disk. Det er små nyanseringsforskjeller om du har full tilgang som redaktør eller om du har begrenset tilgang som kommentator eller seer. I begge tilfeller er det ikke vanskelig å forlate dokumentet som er delt med deg, og det er noen måter å gjøre det på.
Slik fjerner du deg selv fra en delt Google Doc-fil på PC-en din:
- Åpne Google Dokumenter her . Logg på hvis du blir bedt om det.
- I Google Dokumenter klikker du på rullegardinmenyen Eierskap og velger Ikke eid av meg .
- Hvis du er redaktør , åpner du dokumentet. Klikk på Del i øverste høyre hjørne og finn deg selv på listen.
- Klikk på rullegardinmenyen ved siden av navnet ditt, og klikk deretter Fjern tilgang . Ikke glem å klikke på Lagre etter det, ellers vil endringene bli forkastet.
- Alternativt kan du bare høyreklikke på dokumentet og velge Fjern .

Eller du kan navigere til Google Disk, her . Når du er der, velg Delt med meg fra venstre rute. Finn dokumentet, høyreklikk på det og klikk Fjern.
Alle disse trinnene er fullt replikerbare på din Android eller iPhone. Når du har fjernet dokumentet, trenger du ikke å bekymre deg for det. Og hvis du blir bedt om å delta igjen, kan du bare avslå invitasjonen.
Det burde avslutte det. Hvis du har spørsmål, sørg for å legge dem inn i kommentarfeltet nedenfor. Takk for at du leser, og vi ser frem til å høre fra deg.