Windows 11 kommer med mange funksjoner klare til å gå ut av esken, forutsatt at du legger ved Microsoft-kontoen din til dem. Når du gjør en ren installasjon av Windows 11, blir du bedt om å sette opp Microsoft Office , OneDrive, Windows Hello , Phone Links (tidligere Your Phone ), etc.
Hvis du ikke konfigurerer disse Microsoft-tjenestene, får du en melding som minner deg på å fullføre konfigureringen med noen få dager. Du kan klikke på Fortsett eller Påminn meg om 3 dager . Begge alternativene er irriterende, og det er ingen mulighet til å avslå.
I stedet må du prøve en løsning. Her er hva du må gjøre for å deaktivere meldingen "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows.
Deaktiver La oss fullføre konfigureringen av enhetsmeldingen på Windows
Det kan imidlertid hende du ikke har satt opp disse funksjonene under installasjonen. Kanskje du ikke vil bruke dem eller du har funnet alternativer som fungerer bedre. Uansett, Windows 11 liker ikke et ufullstendig oppsett, og med noen få dager eller så vil du få en melding vist nedenfor som sier: "La oss fullføre konfigureringen av enheten din." I hovedsak vil det at du skal koble PC-en til flere Microsoft-tjenester.
Skjermen er ikke noe mer enn en påminnelse, og du kan slå den av – klikk på koblingen Påminn meg om 3 dager for å komme til skrivebordet til å begynne med.
For å deaktivere denne meldingen på Windows 11:
- Åpne Start-menyen og klikk på Innstillinger . Alternativt kan du bruke Windows-tasten + I for å åpne Innstillinger direkte.

- Når Innstillinger åpnes, klikker du på System til venstre og klikker på Varsler til høyre.
- Rull nedover varslingsskjermen og utvid delen Tilleggsinnstillinger .
![Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows]()
- Fjern merket for hvert av alternativene for tilleggsinnstillinger .
![Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows]()
- Fremover skal du ikke lenger se det irriterende «La oss fullføre konfigureringen av enheten din»-vinduet. Hvis du vil dempe andre varsler, fjerner du merket for Vis Windows-velkomstopplevelsen etter oppdateringer og når du er logget på for å vise hva som er nytt og foreslått, og foreslå måter å få mest mulig ut av Windows og fullføre konfigureringen av enhetsalternativene .
Deaktiver varselet via registeret
Hvis du fortsatt får meldingen "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" eller ønsker å deaktivere den permanent på Windows 11, kan du bruke registeret.
Merk: Registeret er livsnerven til Windows, og inntasting eller sletting av feil verdi kan gjøre systemet ditt ustabilt eller ubrukelig. Før du fortsetter, må du sikkerhetskopiere registeret , opprette et gjenopprettingspunkt eller sikkerhetskopiere datamaskinen først.
Slik deaktiverer du varslingen ved hjelp av registeret:
- Bruk hurtigtasten Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør .
- I Kjør skriver du inn regedit og klikker OK .
![Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows]()
- Når Registerredigering åpnes, naviger til følgende bane:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ContentDeliveryManager
- Finn SubscribedContent-310093Enabled i ContentDeliveryManager -nøkkelen i høyre rute, og kontroller at verdien er satt til 1 .
![Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows]()
Hvis du vil aktivere skjermen igjen av en eller annen grunn, slett SubscribedContent-310093Enabled -verdien, og skjermen kommer tilbake.
Deaktiver La oss fullføre konfigureringen av enhetsmeldingen på Windows 10
Dessverre dukker denne meldingen også opp med jevne mellomrom på Windows 10.
For å deaktivere varselet på Windows 10, gjør følgende:
- Åpne Start-menyen og start Innstillinger .
- I Innstillinger , trykk System > Varsler og handlinger .
![Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows]()
- Fjern merket for Foreslå måter jeg kan fullføre konfigureringen av enheten min for å få mest mulig ut av Windows- alternativet nær toppen.
![Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows Slik deaktiverer du "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" på Windows]()
Tilpasse Windows-varsler
Mens Windows vanligvis viser meldingen "La oss fullføre konfigureringen av enheten din" etter en ren installasjon, kan den også vises (eller dukke opp igjen) etter en kumulativ oppdatering eller funksjonsoppdatering. Hvis du ser meldingen igjen, gjentar du trinnene ovenfor, går tilbake til varslingsinnstillingene og slår den av igjen. Du kan også bruke registeret for en mer permanent løsning.
Lei av varslingsspam? Du kan prøve å bruke Focus Assist for distraksjonsfri databehandling på Windows 11. Hvis du ikke bruker Windows 11 ennå, kan du lære om Focus Assist på Windows 10 i stedet.