Hvis du har blitt utsatt for spam av folk som deler ting med deg på Google Disk som du ikke har lyst til å se eller bruke, er det gode nyheter. Google implementerte muligheten for brukere til å blokkere andre fra å dele på Google Disk.
Vi vil lede deg gjennom hvordan du blokkerer noen på Google Disk, opphever blokkeringen senere hvis du ønsker det, og hva du trenger å vite om bruk av denne funksjonen.
Om blokkering av brukere på Google Disk
Det beste stedet å begynne er med det du bør vite om å blokkere brukere fra å dele med deg på Google Disk.
- Når de er blokkert, vil ikke elementer som eies av den brukeren være synlige når du blar gjennom Google Disk.
- Elementer du eier vil ikke kunne deles med brukere du blokkerer, selv om du har delt med dem tidligere.
- Du kan ikke blokkere brukere innenfor domenet ditt for jobb- eller skolekontoer.
- Blokkering av en bruker på Google Disk vil også blokkere vedkommende fra å samhandle med deg gjennom Googles andre apper og tjenester.
Slik blokkerer du en Google Disk-bruker på nettet
For å blokkere en bruker på Google Disk-nettstedet , gå dit og logg på om nødvendig. Høyreklikk på et element du har mottatt fra brukeren du vil blokkere og velg Blokker [e-post] .

Bekreft at du vil blokkere personen ved å klikke Blokker .
![Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk]()
Fjern blokkering av en bruker på nettet
Hvis du har en endring i hjertet, kan du oppheve blokkeringen av en bruker like enkelt på Google Disk. Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre og velg Administrer Google-kontoen din .
Klikk på Personer og deling på venstre side av innstillingsskjermen . På høyre side blar du til Kontakter og velger Blokkert .
![Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk]()
Klikk på X til høyre for brukeren du vil oppheve blokkeringen.
![Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk]()
Merk : Listen over blokkerte brukere inkluderer kanskje ikke kontoer blokkert på YouTube, live chat, e-postadresser eller telefonnumre som er blokkert med telefonappen på mobilenheten din.
Slik blokkerer du en Google Disk-bruker på mobil
Du kan også blokkere en Google Disk-mobilappbruker på Android, iPhone og iPad.
Trykk på de tre prikkene ved siden av et element som er delt av brukeren du vil blokkere, og velg Blokker [e-post] . Bekreft deretter denne handlingen ved å trykke på Blokker .
![Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk]()
Fjern blokkering av en bruker på mobil
Som på nettet kan du oppheve blokkeringen av en bruker i Google Disk på mobilenheten din. Trykk på profilikonet ditt og velg Administrer Google-kontoen din .
Sveip til høyre øverst og trykk på Folk og deling . På bunnen, bla til Kontakter og velg Blokkert . Trykk på X til høyre for brukeren du vil oppheve blokkeringen.
![Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk Slik blokkerer du andre fra å dele med deg på Google Disk]()
Unngå at uønskede elementer deles i Google Disk
Bare fordi en Google Disk-bruker deler et element med deg, betyr det ikke at du vil ha det. Hvis du mottar varer fra folk du ikke kjenner, kan du enkelt blokkere dem på nettet eller mobilenheten din.
Ønsker du å gjøre mer i Google Disk? Sjekk ut disse Google Disk-tipsene og -triksene . Og sørg for å følge med på nyheter og fremgangsmåter ved å følge Luckytemplates på Twitter eller like oss på Facebook !