Slack er en av de mest populære direktemeldingsklientene som er tilgjengelig, og den vokser raskt. Det lar folk kommunisere med sine kolleger og medarbeidere for å samarbeide om prosjekter. Folk som jobber i forskjellige grupper kan snakke med hverandre gjennom direktemeldinger, men lederen eller noen fra gruppen kan opprette en gruppechat, slik at alle i teamet er på samme side angående prosjekter.
Hvis du bruker Slack i organisasjonen din og ønsker å opprette en gruppechat, følg noen enkle trinn nedenfor, så er du klar på et blunk.
Opprett en gruppechat i Slack
Logg inn på Slack-kontoen din, og du vil se en liste over grupper og personer du kan sende meldinger til i venstre sidefelt. Når du er logget på, klikker du på det lille "+" rett ved siden av direktemeldinger, og det vil dukke opp en ny dialogboks.

I dialogboksen vil du se en gruppe personer fra organisasjonen din som bruker Slack. Bare velg personene du vil opprette en gruppechat med, enten ved å velge fra listen eller skrive dem manuelt og klikk "Gå".
![Slakk tips: Lag en gruppechat på farten Slakk tips: Lag en gruppechat på farten]()
Sånn, folkens; det er så enkelt. Du kan nå snakke med personene i den nye gruppechatten. Du kan også legge til flere personer i gruppechatten hvis du vil. Klikk på "Kanaldetaljer"-ikonet øverst i gruppechatten, som vist nedenfor.
![Slakk tips: Lag en gruppechat på farten Slakk tips: Lag en gruppechat på farten]()
Nå dukker det opp et sidefelt på høyre side, klikk på "Medlemmer"-rullegardinmenyen og velg "Legg til noen." Derfra velger du personen du vil legge til i samtalen.
![Slakk tips: Lag en gruppechat på farten Slakk tips: Lag en gruppechat på farten]()
Denne funksjonen er ganske nyttig når du jobber med bestemte personer på prosjekter eller for å ha et nettmøte.
Og mens vi snakker om Slack , er det verdt å merke seg at den nylig har blitt oppdatert til versjon 2.0.6 , som skjuler teambryterpanelet:
Etter en utgytelse av bestyrtelse angående teamsidefeltet, har vi lyttet, tenkt hardt og fjernet den. De som er logget på et enkelt team vil finne sidefeltet skjult igjen. Det er som om vi aldri endret det! Eller rettere sagt, det er som om vi endret det, og så endret det tilbake. Faktisk er det akkurat sånn.