Google Maps er et kartvisnings- og rutesøkeprogram som mange bruker i dag. Under bruk vil denne applikasjonen registrere stedene du har søkt etter i Karthistorikk- delen . For å hjelpe deg med å øke sikkerheten til din personlige informasjon, lagrede plasseringer og søkehistorikk på applikasjonen, må vi regelmessig slette søkeloggen vår .
Hvis du vil slette søkeloggen for steder og veibeskrivelser på Google Maps, men ikke vet hvordan du gjør det? Derfor vil EU.LuckyTemplates i dag introdusere en artikkel om hvordan du sletter søkehistorikk på Google Maps , vennligst se den.
Instruksjoner for sletting av karthistorikk på Google Maps
Trinn 1: For å gjøre dette må vi først åpne Google Maps-applikasjonen på telefonen vår.
Trinn 2: I hovedgrensesnittet til applikasjonen klikker du på kontoikonet i øvre høyre hjørne av skjermen.
Trinn 3: I kontovinduet klikker du på Innstillinger .
Trinn 4: Sveip skjermen ned til Kontoinnstillinger, og trykk deretter på Kartlogg .

![Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps]()
![Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps]()
Trinn 5: Nå i Kartaktivitet- delen , fortsett å rulle nedover skjermen, du vil se kartsøkeloggen din tidligere. Klikk på "X"-ikonet til høyre for søkeloggen du vil slette.
Trinn 6: Når meldingsvinduet " Bekreft at du vil slette denne aktiviteten " vises på skjermen, klikker du på Slett-knappen.
![Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps]()
Trinn 7: For å angi en tidsplan for automatisk sletting av søkehistorikk, går vi tilbake til Kartaktivitet- delen og trykker deretter på Automatisk sletting.
Trinn 8: Velg Slett lagret aktivitet automatisk , og angi deretter tidsperioden du vil planlegge automatisk sletting for. Klikk deretter på Fortsett- knappen i nedre høyre hjørne av skjermen.
Trinn 9: Til slutt, i Bekreft-delen du vil automatisk slette aktiviteten fra fortiden... klikker du på Bekreft- knappen i nedre høyre hjørne av skjermen.
![Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps]()
![Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps Instruksjoner for sletting av søkehistorikk på Google Maps]()
Videoinstruksjoner om sletting av søkehistorikk på Google Maps
Ønsker deg suksess!