I den nyeste versjonen av Facebook Messenger kan brukere kryptere meldinger i samtaler for å sikre og begrense lekkasje av sensitiv informasjon. Artikkelen nedenfor viser deg hvordan du krypterer meldinger i Messenger veldig enkelt.

Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle
Hurtigstartveiledning
Klikk på pennikonet -> Bytt låseknappen til På- posisjon -> Klikk på navnet til personen du vil chatte -> klikk på i-knappen -> klikk på Midlertidig melding -> Velg tidsperiode hvor samtalen slettes automatisk -> Gå tilbake til normal chatting og meldinger.
Detaljerte instruksjoner
Først åpner du Facebook Messenger. I hovedgrensesnittet til Messenger klikker du på pennikonet i øvre venstre hjørne av skjermen.
![Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle]()
I delen for å opprette en ny melding skyver du låseknappen til På -posisjonen for å aktivere meldingssikkerhetsfunksjonen.
![Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle]()
Klikk på navnet til personen du vil chatte med for å åpne chatterammen. På skjermen som vises, klikker du på i-knappen i øvre høyre hjørne.
![Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle]()
Klikk på Midlertidig melding på skjermen som vises .
![Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle]()
Velg hvor lenge samtaler skal slettes automatisk for økt sikkerhet.
![Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle Instruksjoner for hvordan du krypterer meldinger i Messenger er ekstremt enkle]()
Til slutt, gå tilbake til chatting og tekstmeldinger som vanlig. Chatten din vil være sikkert kryptert og automatisk slettet etter en viss tidsperiode, noe som minimerer meldingslekkasjer.
Ønsker deg suksess!