Facebook Messenger er en gratis meldings- og ringeapplikasjon som mange bruker i dag. Nylig lanserte denne applikasjonen også funksjonen Vanish Mode , slik at meldinger automatisk forsvinner uten å måtte slette Messenger-meldinger manuelt som før.
Når denne modusen er slått på, vil meldingsskjermen bytte til et annet grensesnitt og vi sender tekstmeldinger som vanlig. Når du går ut av denne modusen, forsvinner hele innholdet i meldingen vi nettopp sendte. Nedenfor er trinnene for automatisk sletting av Facebook Messenger-meldinger . Følg artikkelen.
Instruksjoner for automatisk sletting av meldinger på Facebook Messenger
Trinn 1: For å kunne bruke denne nye funksjonen, må vi først oppdatere den nye versjonen av Facebook Messenger .
Merk: For øyeblikket gjelder denne funksjonen kun for enkelte Facebook-kontoer.
Trinn 2: I hovedgrensesnittet til applikasjonen åpner du en hvilken som helst chat der du vil sette opp automatisk sletting av meldinger.
Trinn 3: I meldingsdelen, sveip skjermen fra bunn til topp , slik at Messenger-skjermen nå vil bytte til Slå på forsvinningsmodus .
Trinn 4: Nå sender vi tekst til vennene våre som det vanlige Messenger-grensesnittet.

Trinn 5: For å slette en samtale på Messenger, trenger brukere bare å sveipe meldingsskjermen fra bunnen til toppen eller trykke på Slå av Forsvinn-modus- varselet .
Trinn 6: På dette tidspunktet vil Facebook Messenger-grensesnittet gå tilbake til det normale og meldingen du sendte vil forsvinne.
![Instruksjoner for automatisk sletting av Facebook Messenger-meldinger Instruksjoner for automatisk sletting av Facebook Messenger-meldinger]()
Ønsker deg suksess!