Foreløpig er TikTok en sosial nettverksapplikasjon på telefoner som er elsket og brukt av mange mennesker. Denne applikasjonen vil hjelpe oss med å spore og legge ut videoer som alle kan se. Når du legger ut videoene dine på din personlige side, lar denne applikasjonen også andre laste ned TikTok-videoene dine. Av opphavsrettslige årsaker vil du imidlertid ikke at andre skal kunne lagre eller laste ned videoen din og dele den på andre sosiale nettverkssider, men vet ikke hvordan du gjør det?
Derfor, for å hjelpe folk å blokkere andre fra å laste ned og lagre videoene deres enkelt og enkelt. I dag vil Download.vn introdusere en ekstremt enkel artikkel om hvordan du slår av lagring av videoer på TikTok , vennligst se den.
Instruksjoner for å slå av lagring og nedlasting av videoer på TikTok ekstremt raskt
Trinn 1: For å gjøre dette åpner vi TikTok-applikasjonen på telefonen vår.
Trinn 2: I hovedgrensesnittet til applikasjonen klikker du på kontoikonet i nedre høyre hjørne av skjermen.
Trinn 3: På TikTok-profilsiden din, klikk på ikonet med tre streker i øvre høyre hjørne av skjermen.
Trinn 4: På dette tidspunktet, i Innstillinger og personvern- delen , trykk på Personvern.

![Instruksjoner for å slå av lagring av videoer på TikTok er ekstremt enkle Instruksjoner for å slå av lagring av videoer på TikTok er ekstremt enkle]()
Trinn 5: Sveip skjermen ned til delen Sikkerhet , og klikk deretter på Last ned .
Trinn 6: Til slutt, for å blokkere andre fra å laste ned videoen din til enheten din, veksle og slå av bryteren Last ned video til enhet.
![Instruksjoner for å slå av lagring av videoer på TikTok er ekstremt enkle Instruksjoner for å slå av lagring av videoer på TikTok er ekstremt enkle]()
![Instruksjoner for å slå av lagring av videoer på TikTok er ekstremt enkle Instruksjoner for å slå av lagring av videoer på TikTok er ekstremt enkle]()
I tillegg kan du også følge noen andre TikTok-tipsartikler som:
Ønsker deg suksess!