TikTok er en av de sosiale nettverksapplikasjonene som mange mennesker elsker og bruker i dag. Som andre sosiale nettverk lar TikTok også brukere slå på personvernmodus for kontoene sine.
Når personvernmodus er slått på, når noen vil følge kontoen din eller vil se en video, må vi godkjenne den. Hvis du vil konfigurere personvern for kontoen din, men ikke vet hvordan, vil Download.vn i dag introdusere en artikkel om hvordan du konfigurerer personvern for TikTok-kontoen din . Vi inviterer deg til å bli med oss. referanse.
Videoinstruksjoner for å konfigurere personvern for TikTok-kontoer
Instruksjoner for å slå på og av personvernmodus fra TikTok-kontoen
Trinn 1: For å gjøre dette åpner vi først TikTok-applikasjonen på telefonen vår.
Trinn 2: Klikk på kontoikonet i hovedgrensesnittet til applikasjonen .
Trinn 3: Klikk på ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen.
Trinn 4: På skjermbildet Innstillinger og personvern trykker du på Personvern.
![Instruksjoner for å sette opp personvern for TikTok-kontoer Instruksjoner for å sette opp personvern for TikTok-kontoer]()
Trinn 5: Deretter slår du på bryteren til høyre for delen Privat konto.
![Instruksjoner for å sette opp personvern for TikTok-kontoer Instruksjoner for å sette opp personvern for TikTok-kontoer]()
Trinn 6: Hvis du vil slå av denne modusen på TikTok, vri bryteren i delen Privat konto til venstre.
Trinn 7: På dette tidspunktet vil et varslingsvindu vises på skjermen " Bytte til en offentlig konto? ”, klikker du på Bekreft- knappen .
I tillegg kan du også referere til noen andre artikler om TikTok-tips som:
Ønsker deg suksess!