Er du mistenksom at noen blokkerer din Zalo? Det er mange måter å sjekke dette på, så EU.LuckyTemplates vil veilede deg hvordan du kan se om noen blokkerer deg på Zalo.
Vi kan sjekke ved å sende en melding, se dagboksiden på veggen eller sende en venneforespørsel. Å bli blokkert på Zalo føles veldig ubehagelig, men hvis du vil vite det, kan du helt vite dette. Nedenfor er detaljerte instruksjoner for å se hvem som blokkerer deg på Zalo.
Se hvem som blokkerte Zalo ved å sende en melding
For å finne ut om du har blitt blokkert av venner eller brukere på Zalo, er den raskeste måten å sende dem en hvilken som helst melding.
Hvis du mottar et varsel med innholdet: Beklager! Akkurat nå ønsker jeg ikke å motta meldinger, men du har blitt blokkert fra å sende tekstmeldinger på Zalo.

Se hvem som blokkerte Zalo ved å sende en melding
Sjekk om noen har blokkert Zalo ved å se loggen
Åpne en venns melding - brukeren du mistenker er blokkert fra din Zalo.
I meldingsgrensesnittet velger du ikonet med tre streker -> Personlig side .
På din personlige side, hvis du ikke ser noen informasjon vist, har den personen blokkert deg fra å se loggen. Hvis du fortsatt kan se bilder eller annen informasjon, har du ikke blitt blokkert.