Det som er bra med Google Photos sine delte album (eller individuelle bilder og videoer) er at du kan trekke tilbake tilgangen hvis du bestemmer deg for det. Ikke bare det, men du kan også endre tilgangsnivået samarbeidspartnere har. Vi sørget for å forklare hvordan du slutter å dele Google Foto med andre nedenfor.
Slå av koblingsdeling i Google Foto
Bryteren for å slå av koblingsdeling i Google Foto finner du under Deling-fanen. Det er der alle delte album og bilder vises, inkludert de som er delt med deg og de du har delt med andre. Nå vil deaktivering av koblingsdeling forhindre videredeling av albumet ditt (bilde eller video) via lenken. Dette betyr ikke at de nåværende samarbeidspartnerne blir fjernet.
I tillegg til å fjerne koblingsdeling, kan du også fjerne individuelle samarbeidspartnere eller til og med blokkere dem. Dette er viktig fordi selv om du deaktiverer koblingsdeling, vil gjeldende samarbeidspartnere fortsatt ha tilgang til albumet. Selvfølgelig må du fjerne dem én etter én eller bare slette albumet/bildet/videoen.
Som en sidenotat kan du forhindre at samarbeidspartnere legger til bilder eller videoer og legger igjen kommentarer og liker bilder i samme meny.
Slik slår du av deling og slutter å dele Google Photos med andre:
- Åpne Google Foto .
- Trykk på Deling-fanen .
- Velg et album eller en bilde-/videogruppe du vil slutte å dele.
- Trykk på 3-punktsmenyen og åpne Alternativer .
- Deaktiver koblingsdeling .

- For å fjerne personer/samarbeidspartnere, trykk på menyen med 3 prikker ved siden av navnene deres og velg Fjern person .
![Hvordan slutte å dele Google Foto med andre Hvordan slutte å dele Google Foto med andre]()
Som et alternativ kan du bare slette albumet etter at du har lagret alle nødvendige bilder. Det er sannsynligvis den enkleste måten å håndtere dette på hvis du har mange samarbeidspartnere (f.eks. hvis du har delt et album offentlig) og ønsker å tilbakekalle tilgangen til et album eller en bilde-/videogruppe.
For å aktivere koblingsdeling igjen, gå tilbake til Alternativer og aktiver koblingsdeling. Kopier lenken og del albumet /bildet eller videogruppen igjen.
Og med det sagt, kan vi avslutte denne artikkelen. Takk for at du leste, og ikke glem å dele tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.