Siste oppdatering: februar 2019
Her er et spørsmål fra leseren vår, Jose:
Jeg prøver å drastisk forbedre produktiviteten min på jobben er å bli kvitt sosiale nettverk. Er det noen måte å deaktivere e-postvarsler i Twoo, eller bør jeg avslutte abonnementet og slette Twoo-kontoen min helt?
Ja, e-postvarsler fra sosiale nettverkssider er noen ganger irriterende, spesielt når du prøver å få gjort noe for skolen eller jobben. De ødelegger produktiviteten din, og som sådan er de også et populært emne i spørsmål som kommer fra leserne våre. I dette innlegget ønsket vi å liste opp enkle trinn for å slå av og avslutte abonnementet på e-postvarsler du mottar fra Twoo. Vi håper absolutt dette vil hjelpe deg å holde fokus. Vi mottar også flere spørsmål fra leseren om å velge Twoo permanent, derfor la vi til en hurtigveiledning om hvordan du og deaktiverer Twoo-profilen din midlertidig eller permanent avslutter kontoen din.
Blokker eller deaktiver e-postvarsler på Twoo
- Naviger til Twoo -hjemmesiden.
- Velg Innstillinger ved å klikke på rullegardinboksen øverst til høyre.
- Gå ned til varslene og velg Rediger .
- Slå den til Nei i rullegardinboksen for oppdateringspost .
- Fjern alle hakene fra avmerkingsboksen.
- Klikk Lukk for å lagre endringene.

Merk :
- Vi kan også deaktivere e-postvarslingen ved å velge Avslutt abonnement nederst på e-postpreferansesiden.
Slett din Twoo-konto/profil
Hvis du ønsker å avslutte på Two, kan du avslutte abonnementet på kontoen din ved å følge disse trinnene:
- Gå over Twoo -hjemmesiden.
- Velg Innstillinger ved å klikke på rullegardinboksen øverst til høyre.
- Klikk på Rediger i kontodelen.
- Klikk på Slett konto på kontostatusen.
![Hvordan blokkere e-postvarsler fra Twoo.com og fjerne kontoen min? Hvordan blokkere e-postvarsler fra Twoo.com og fjerne kontoen min?]()
Deaktiver Twoo-kontoen din midlertidig
Det er et alternativ for å deaktivere Twoo-kontoen din midlertidig:
- klikk på rullegardinboksen ved siden av kontostatus og velg Skjult .
- Dette vil deaktivere din eksisterende konto i 30 dager.
- Etter det vil kontoen din automatisk bli synlig for andre som bruker Twoo.