Hvis du er en TikTok-bruker som liker å dele videoer med andre, kan det hende at en av disse videoene ikke blir så bra som du håper. Eller kanskje du tok opp en video som du lagret som et utkast og bestemte deg for å bli kvitt den i stedet for å fullføre eller redigere den.
I denne opplæringen viser vi deg hvordan du sletter TikTok-videoer fra kontoen din. Vi tar med hvordan du sletter den gjeldende videoen du tar opp, en du allerede har lagt ut og en video du har lagret som et utkast. Uansett hvor den videoen ligger på TikTok, kan du kvitte deg med den med noen få trykk!
Slik sletter du din nåværende video
Når du har tatt opp en video på TikTok, har du et par ekstra trinn før du deler den. Disse trinnene lar deg legge til medier som lyd, effekter eller tekst sammen med hashtags, omtaler og en beskrivelse. På grunn av disse trinnene har du et par måter å gå tilbake fra videoen og starte på nytt eller ikke fange opp i det hele tatt.
På TikTok-opptaksskjermen
Noen ganger begynner du å spille inn en video og innser at du må stoppe. Gjør følgende for å avslutte opptaket og fjerne videoen.
- Trykk umiddelbart på haken nederst til høyre.
- I stedet for å trykke på Neste, trykk på pilen øverst til venstre for å gå tilbake.
- Trykk så på X , også øverst til venstre.
- Du vil bli spurt om du vil starte på nytt eller forkaste det du har fanget.

På TikTok-redigeringsskjermen
Hvis du tok en rask video, kan du gå tom for tid til å trykke på haken beskrevet ovenfor. Ikke vær redd! Følg disse instruksjonene.
- Når du ser videoforhåndsvisningen på redigeringsskjermen, trykker du på pilen øverst til venstre for å gå tilbake.
- Deretter trykker du på X .
- Velg enten Start på nytt eller Forkast .
![Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din]()
På TikTok-postskjermen
Hvis du kommer til postingsskjermen og deretter bestemmer deg for å slette videoen, er det stort sett det samme som ovenfor.
- Trykk på pilen øverst til venstre for å gå tilbake
- Trykk på pilen igjen på redigeringsskjermen.
- Trykk på X.
- Velg Start på nytt eller Forkast .
![Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din]()
Slik sletter du en delt TikTok-video
Kanskje du allerede har lagt ut en video på TikTok som du nå vil fjerne. Denne prosessen er rask og enkel.
I TikTok-mobilappen
- Trykk på Meg -fanen nederst for å gå til profilen din.
- Velg videoen du vil fjerne.
- Trykk på Mer -knappen (tre prikker) nederst til høyre.
- I den tredje raden, rett over Avbryt, rull til høyre og trykk på Slett .
- Bekreft denne handlingen ved å trykke på Bekreft .
![Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din]()
På TikTok-nettstedet
Du kan også slette en lagt ut video fra TikTok-nettstedet. Besøk TikTok , logg på og følg deretter disse trinnene.
- Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre og velg Vis profil .
- Velg videoen du vil fjerne.
- Klikk på Mer -knappen (tre prikker) øverst til høyre og velg Slett .
- Bekreft denne handlingen ved å klikke på Slett .
![Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din]()
Slik sletter du en lagret TikTok-video
Hvis du har en video lagret som et utkast som du bestemmer deg for aldri å legge ut, kan du fjerne den fra kontoen din. Du kan også slette mer enn ett videoutkast samtidig.
Slett et enkeltutkast
- Trykk på Meg -fanen nederst for å gå til profilen din.
- Velg Utkast .
- Sveip fra høyre til venstre på videoen du vil fjerne, og trykk på Slett .
- Bekreft denne handlingen ved å trykke på Forkast .
![Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din]()
Slett mer enn ett utkast
- Trykk på Meg -fanen nederst for å gå til profilen din.
- Velg Utkast .
- Trykk på Velg øverst til høyre.
- Merk kretsene for videoene du vil fjerne.
- Trykk på Slett (X) nederst.
- Bekreft denne handlingen ved å trykke på Forkast .
![Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din Slik sletter du en TikTok-video fra kontoen din]()
Slett enkelt TikTok-videoer du ikke vil ha
Du sitter ikke fast med videoer du tar opp som blir dårlige eller som du rett og slett ikke liker. Som du kan se, kan du slette TikTok-videoer før deling, etter deling eller som du har lagret.
For mer om TikTok , sjekk innom ofte med Luckytemplates! Vi vil dekke flere emner på denne populære sosiale videoappen.
I mellomtiden kan du ta en titt på hvordan du redigerer videoer på iPhone som du vil laste opp til TikTok!