Якщо ви не любитель програми Google Drive, ви захочете її видалити. Ось як повністю видалити Google Диск із Windows.
Видаліть Google Диск із Windows
Спочатку запустіть Google Drive, якщо він ще не запущений. Потім клацніть правою кнопкою миші значок Диска Google на панелі завдань і виберіть «Налаштування».
Відкриється вікно налаштувань Google Drive. Натисніть кнопку «Відключити обліковий запис», а потім натисніть « Так» , щоб підтвердити, що ви хочете від’єднати його.

Через кілька секунд обліковий запис буде відключено, і ви побачите таке повідомлення підтвердження. Натисніть OK.
![Як повністю видалити Google Drive з Windows Як повністю видалити Google Drive з Windows]()
Тепер ви можете перейти в Панель керування >> Програми та засоби та видалити Google Drive.
![Як повністю видалити Google Drive з Windows Як повністю видалити Google Drive з Windows]()
Або, щоб переконатися, що його повністю зникло з вашої системи, скористайтеся безкоштовною або професійною версією Revo Uninstaller. Це один із інструментів, який я використовую для повного видалення будь-якого програмного забезпечення, у тому числі зловмисного програмного забезпечення з ПК з Windows.
Ви також можете завантажити безкоштовну версію Revo Uninstaller через Ninite.com . Тут я використовую професійну версію Revo Uninstaller , яка має безкоштовну 30-денну пробну версію.
Клацніть правою кнопкою миші значок Диска Google і виберіть Видалити. Тепер зачекайте, поки Google Drive буде видалено, а решту параметрів реєстру буде видалено.
![Як повністю видалити Google Drive з Windows Як повністю видалити Google Drive з Windows]()
Підтвердьте, що ви хочете видалити продукт.
![Як повністю видалити Google Drive з Windows Як повністю видалити Google Drive з Windows]()
Перевірте всі сині записи залишків програми, знайдені Revo Uninstaller, і видаліть їх.
![Як повністю видалити Google Drive з Windows Як повністю видалити Google Drive з Windows]()
Ви все ще маєте папку Google у своїх «Моїх документах»; ви все ще можете отримати доступ до файлів, не будучи онлайн, але більше не матимете можливості синхронізувати.