Останнє оновлення: лютий 2019 року
Ось запитання від нашого читача Хосе:
Я намагаюся різко підвищити свою продуктивність на роботі, це позбутися соціальних мереж. Чи є спосіб вимкнути сповіщення електронною поштою в Twoo, чи мені слід скасувати підписку та взагалі видалити свій обліковий запис Twoo?
Так, сповіщення електронною поштою від сайтів соціальних мереж іноді дратують, особливо коли намагаються щось зробити для школи чи роботи. Вони псують вашу продуктивність, тому вони також є популярною темою в питаннях, які надходять від наших читачів. У цій публікації ми хотіли перерахувати прості кроки, щоб вимкнути та скасувати підписку на сповіщення електронною поштою, які ви отримуєте від Twoo. Ми, звичайно, сподіваємося, що це допоможе вам зосередитися. Ми також отримуємо кілька запитань від читача щодо вибору Twoo назавжди, тому ми додали короткий посібник про те, як тимчасово або назавжди закрити ваш профіль Twoo та вимкнути його.
Блокуйте або вимкніть сповіщення електронною поштою на Twoo
- Перейдіть на домашню сторінку Twoo .
- Виберіть Налаштування , клацнувши спадне меню у верхньому правому куті.
- Перейдіть до сповіщень і виберіть Редагувати .
- У спадному вікні оновлення пошти поверніть його на Ні .
- Зніміть усі галочки з вибору прапорця.
- Натисніть Закрити , щоб зберегти зміни.

Примітка :
- Ми також можемо вимкнути сповіщення електронною поштою, вибравши Скасувати підписку внизу сторінки налаштувань електронної пошти.
Видаліть свій обліковий запис/профіль Twoo
Якщо ви хочете скасувати підписку на два, ви можете скасувати підписку на свій обліковий запис, виконавши такі дії:
- Перейдіть на домашню сторінку Twoo .
- Виберіть Налаштування , клацнувши спадне меню у верхньому правому куті.
- Натисніть Редагувати в розділі облікового запису.
- Натисніть Видалити обліковий запис у статусі облікового запису.
![Як заблокувати сповіщення електронною поштою від Twoo.com і видалити мій обліковий запис? Як заблокувати сповіщення електронною поштою від Twoo.com і видалити мій обліковий запис?]()
Тимчасово деактивуйте свій обліковий запис Twoo
Є можливість тимчасово деактивувати свій обліковий запис Twoo:
- клацніть спадне вікно біля статусу облікового запису та виберіть Приховано .
- Це призведе до деактивації вашого наявного облікового запису на 30 днів.
- Після цього ваш обліковий запис автоматично стане видимим для інших користувачів Twoo.