Последње ажурирање: фебруар 2019
Ево питања нашег читаоца, Хозеа:
Покушавам да драстично побољшам своју продуктивност на послу је да се ослободим друштвених мрежа. Да ли постоји начин да онемогућим обавештења путем е-поште у Твоо-у или треба да одјавим претплату и потпуно избришем свој Твоо налог?
Да, обавештења путем е-поште са сајтова друштвених мрежа су понекад досадна, посебно када покушавате да урадите нешто за школу или посао. Они кваре вашу продуктивност и као такви су такође популарна тема у питањима која долазе од наших читалаца. У овом посту желели смо да наведемо једноставне кораке за искључивање и одјаву на обавештења путем е-поште која добијате од Твоо-а. Свакако се надамо да ће вам ово помоћи да останете фокусирани. Такође добијамо неколико питања од читаоца о томе да се трајно одлучите за Твоо, стога смо додали кратак водич о томе како да и онемогућите свој Твоо профил да привремено или трајно угасите свој налог.
Блокирајте или онемогућите обавештења путем е-поште на Твоо-у
- Идите на почетну страницу Твоо .
- Изаберите Подешавања кликом на падајући оквир у горњем десном углу.
- Идите надоле до обавештења и изаберите Уреди .
- У падајућем пољу за ажурирање поште окрените га на Не .
- Уклоните све квачице из избора у пољу за потврду.
- Кликните на Затвори да бисте сачували своје измене.

Напомена :
- Такође можемо да онемогућимо обавештење путем е-поште тако што ћемо изабрати Откажи претплату на дну странице са подешавањима е-поште.
Избришите свој Твоо налог/профил
Ако желите да одустанете од два, можете да опозовете претплату на налог пратећи ове кораке:
- Пређите преко почетне странице Твоо- а.
- Изаберите Подешавања кликом на падајући оквир у горњем десном углу.
- Кликните на Уреди у одељку налога.
- Кликните на Избриши налог у статусу налога.
![Како блокирати обавештења путем е-поште са Твоо.цом и уклонити свој налог? Како блокирати обавештења путем е-поште са Твоо.цом и уклонити свој налог?]()
Привремено деактивирајте свој Твоо налог
Постоји опција да привремено деактивирате свој Твоо налог:
- кликните на падајући оквир поред статуса налога и изаберите Скривен .
- Ово ће деактивирати ваш постојећи налог на 30 дана.
- Након тога ваш налог ће аутоматски постати видљив другима који користе Твоо.