Er du i tvivl om, at nogen blokerer din Zalo? Der er mange måder at kontrollere dette på, så EU.LuckyTemplates vil guide dig, hvordan du kan se, om nogen blokerer dig på Zalo.
Vi kan tjekke ved at sende en besked, se dagbogssiden på væggen eller sende en venneanmodning. At blive blokeret på Zalo føles meget ubehageligt, men hvis du vil vide det, kan du helt vide dette. Nedenfor er detaljerede instruktioner for at se, hvem der blokerer dig på Zalo.
Se, hvem der blokerede Zalo ved at sende en besked
For at finde ud af, om du er blevet blokeret af venner eller brugere på Zalo, er den hurtigste måde at sende dem en besked.
Hvis du modtager en notifikation med indholdet: Undskyld! Lige nu ønsker jeg ikke at modtage beskeder, men du er blevet blokeret fra at sende sms'er på Zalo.

Se, hvem der blokerede Zalo ved at sende en besked
Tjek om nogen har blokeret Zalo ved at se loggen
Åbn en vens besked - den bruger, du har mistanke om, er blokeret fra din Zalo.
På meddelelsesgrænsefladen skal du vælge ikonet med 3 bindestreger -> Personlig side .
På din personlige side, hvis du ikke kan se nogen oplysninger, har den pågældende person blokeret dig fra at se loggen. Hvis du stadig kan se billeder eller andre oplysninger, er du ikke blevet blokeret.