At blive blokeret på Instagram af en, du kender, kan få mange til at tænke. Sådan kan du se, hvem der blokerede dig på Instagram .

Mulige årsager til, at du er blokeret på Instagram
- "Spam" deres beskeder.
- Tag dem i ikke-relaterede indlæg.
- Kommentarer passer ikke til deres indhold.
- Hvis du slår op eller har et ødelagt forhold i det virkelige liv, kan din partner også blokere dig på Instagram.
Sådan ved du, hvem der blokerede dig på Instagram
Søg efter brugernavn
![Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram]()
Hvis du skriver søgeordet som kontonavn på Instagram, vil du ikke se resultater, hvis de har blokeret dig. Du kan se deres konto og alle deres opslag, hvis de ikke er blokeret. Hvis de skifter fra offentlig til privat, vil du modtage en besked: "Denne konto er privat."
Hvis kontoen ikke vises i søgningen, har personen deaktiveret kontoen eller blokeret dig.
Husk at Instagram tillader ændring af brugernavne. Så det er også muligt, at den person, du leder efter, har gjort dette.
Søg efter profil
![Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram]()
Hvis du er blokeret på Instagram, kan du ikke kommentere deres opslag eller sende dem direkte beskeder. Tidligere kommentarer og samtaler forsvinder dog ikke. Så hvis du husker at kommentere et opslag eller chatte med dem via DM, skal du åbne det og gå til deres profil.
Hvis du ikke kan se de seneste opslag på deres profil, er du muligvis blevet blokeret. Derfor kan du finde ud af, hvem der har ændret brugernavnet på denne måde. Du er helt sikkert blevet blokeret, hvis deres ændrede navn ikke vises i søgefeltet.
Brug Instagram-kontolink
![Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram]()
Når du har oprettet din Instagram-konto, vil din konto blive tildelt en unik URL, inklusive dit brugernavn.
Erstat brugernavnet i profillinket med kontonavnet på den person, du har mistanke om har blokeret dig. Denne handling fører dig til deres konto, hvis den findes.
Hvis du åbner Instagram i din browser og søger efter en profil med et direkte link, vil du se deres konto eller beskeden "Beklager, denne side er ikke tilgængelig."
For at bekræfte, om kontoen eksisterer, skal du afslutte Instagram og finde URL'en i en ny fane. Du vil se en lignende meddelelse, hvis kontoen er deaktiveret. Men hvis du ser deres konto denne gang, betyder det, at de har blokeret dig.
Når nogen ændrer deres brugernavn, ændres URL-navnet også automatisk. Derfor, hvis brugeren for nylig har ændret sit brugernavn, vil denne metode ikke hjælpe dig med at identificere vedkommendes profil.
Tjek andre Instagram-konti
Du kan tjekke den pågældende konto, der har blokeret dig via andre Instagram-konti. Du kan dele det brugernavn med dine venner for at se, om det vises i deres søgeresultater.
Hvis den ikke vises, er det sandsynligt, at kontoen er blevet deaktiveret eller omdøbt. Hvis det viser det korrekte brugernavn, er du blevet blokeret.
Søg gennem gruppechat, der er delt på Instagram
![Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram Sådan tjekker du, hvem der blokerede dig på Instagram]()
Hvis du er i en chatgruppe med andre, kan du med det samme vide, om de har blokeret dig eller ej via denne kanal. Gruppemedlemmer vises på listen. Men hvis du ikke kan få adgang til nogens konto, har de blokeret dig.
Ovenfor er de enkleste måder at tjekke, hvem der har blokeret dig på Instagram . Håber artiklen er nyttig for dig.