Din Netflix- konto bevarer, selv efter du har opsagt dit abonnement. Hvis du ikke ønsker det, kan du se, hvordan du permanent sletter din Netflix-konto .

Har du annulleret din Netflix- konto , eller planlægger du at gøre det? Du har to måder at gøre dette på: Annuller som normalt eller gå et skridt videre og slet din Netflix-konto. Annullering betyder ikke, at din konto straks ophører med at eksistere. Denne artikel viser dig, hvordan du afslutter dit forhold til Netflix ved at slette din konto.
Forskellen mellem at annullere og slette en Netflix-konto
Annullering og sletning af en Netflix-konto kan lyde ens, men det er de ikke. For det første betyder annullering af din Netflix-konto, at du ikke vil være i stand til at se film og tv-serier på platformen efter udløbet af din nuværende faktureringsperiode. Det fantastiske her er, at Netflix stopper med at opkræve månedlige gebyrer, når du annullerer din konto, medmindre du tilmelder dig igen. Din konto er dog stadig på Netflixs servere, og du kan stadig logge ind.
Hvis du sletter din Netflix-konto, vil alle dine oplysninger blive fjernet fra virksomhedens servere. Efter at have slettet din konto, kan du ikke længere logge ind på platformen. Hvis du i fremtiden vil bruge Netflix, skal du oprette en ny konto.
Bemærk, hvis du bare opsiger dit abonnement, sletter Netflix din konto efter 10 måneder. Derudover, i modsætning til at slette en Netflix-profil, er sletning af en konto ikke en hurtig og enkel proces.
Hvis du vil slette din Netflix-konto, er det første skridt at opsige dit abonnement. Du har flere måder at annullere dit Netflix-abonnement på, afhængigt af om du abonnerer direkte eller gennem en tredjepart.
Sådan annullerer og sletter du Netflix-konto
Sådan opsiger du dit Netflix-abonnement på nettet
- Gå til Netflix.com > Indtast kontooplysninger.
- Klik på den lille pil i øverste højre hjørne af skærmen.
- Vælg Konto .
- Rul ned til afsnittet Medlemskab og fakturering .
- Find og klik på knappen Annuller medlemskab .
- Bekræft dit valg ved at markere afkrydsningsfeltet og klikke på Afslut annullering .
Sådan annullerer du Netflix-abonnement på mobilapp
- Åbn Netflix-appen på Android eller iOS.
- Tryk på fanen Mere i nederste højre hjørne af skærmen.
- Find Konto i menuen, og tryk på den. Du vil blive omdirigeret til Netflix-webbrowsersiden.
- Gå til Medlemskab og fakturering > Annuller medlemskab .
- Marker det felt og bekræft annulleringen.
Når du har annulleret dit abonnement på tjenesten, skal du følge disse trin for at slette din Netflix-konto:
- Kontakt Netflix support ved at sende en e-mail til [email protected] . Du skal bruge den e-mailadresse, der registrerede din Netflix-konto for at gøre dette.
- Brug Anmodning om kontosletning som emne for e-mailen.
Du skal muligvis vente et par dage, før du hører tilbage fra Netflix. Husk, at hvis du anmoder om at slette din konto inden udgangen af din nuværende faktureringsperiode, vil Netflix efterkomme anmodningen ved udgangen af perioden. Hvis du vil have det slettet med det samme, skal du nævne det i e-mailen.
Ovenstående er, hvordan du sletter Netflix-konto . Håber artiklen er nyttig for dig.