Hvis du er en TikTok-bruger , der nyder at dele videoer med andre, kan der være et tidspunkt, hvor en af disse videoer ikke bliver helt så godt, som du håber. Eller måske har du optaget en video, som du har gemt som et udkast og besluttede at slippe af med den i stedet for at afslutte eller redigere den.
I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sletter TikTok-videoer fra din konto. Vi vil inkludere, hvordan du sletter den aktuelle video, du er ved at optage, en du allerede har postet, og en video, du har gemt som en kladde. Lige meget hvor den video befinder sig på TikTok, kan du slippe af med den med et par tryk!
Sådan sletter du din nuværende video
Når du har optaget en video på TikTok, har du et par ekstra trin, før du deler den. Disse trin giver dig mulighed for at tilføje medier som lyd, effekter eller tekst sammen med hashtags, omtaler og en beskrivelse. På grund af disse trin har du et par måder at bakke ud af videoen og starte forfra eller slet ikke fange en.
På TikTok-optagelsesskærmen
Nogle gange begynder du at optage en video og indser, at du er nødt til at stoppe. Gør følgende for at afslutte optagelsen og fjerne videoen.
- Tryk straks på fluebenet nederst til højre.
- I stedet for at trykke på Næste, skal du trykke på pilen øverst til venstre for at gå tilbage.
- Tryk derefter på X , også øverst til venstre.
- Du bliver spurgt, om du vil starte forfra eller kassere det, du har fanget.

På TikTok-redigeringsskærmen
Hvis du har optaget en hurtig video, kan du løbe tør for tid til at trykke på fluebenet beskrevet ovenfor. Ikke at bekymre sig! Følg disse trin.
- Når du ser din videoeksempel på redigeringsskærmen, skal du trykke på pilen øverst til venstre for at gå tilbage.
- Tryk derefter på X .
- Vælg enten Start forfra eller Kassér .
![Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto]()
På TikTok-postskærmen
Hvis du kommer til postningsskærmen og derefter beslutter dig for at slette videoen, er det stort set det samme som ovenfor.
- Tryk på pilen øverst til venstre for at gå tilbage
- Tryk på pilen igen på redigeringsskærmen.
- Tryk på X.
- Vælg Start forfra eller Kassér .
![Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto]()
Sådan sletter du en delt TikTok-video
Måske har du allerede postet en video på TikTok, som du nu vil fjerne. Denne proces er hurtig og enkel.
I TikTok-mobilappen
- Tryk på fanen Mig nederst for at gå til din profil.
- Vælg den video, du vil fjerne.
- Tryk på knappen Mere (tre prikker) nederst til højre.
- I den tredje række, lige over Annuller, skal du rulle til højre og trykke på Slet .
- Bekræft denne handling ved at trykke på Bekræft .
![Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto]()
På TikTok-hjemmesiden
Du kan også slette en udsendt video fra TikTok-webstedet. Besøg TikTok , log ind, og følg derefter disse trin.
- Klik på dit profilikon øverst til højre, og vælg Se profil .
- Vælg den video, du vil fjerne.
- Klik på knappen Mere (tre prikker) øverst til højre, og vælg Slet .
- Bekræft denne handling ved at klikke på Slet .
![Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto]()
Sådan sletter du en gemt TikTok-video
Hvis du har gemt en video som en kladde, som du beslutter dig for aldrig at sende, kan du fjerne den fra din konto. Du kan også slette mere end én videokladde på samme tid.
Slet en individuel kladde
- Tryk på fanen Mig nederst for at gå til din profil.
- Vælg Kladder .
- Stryg fra højre mod venstre på den video, du vil fjerne, og tryk på Slet .
- Bekræft denne handling ved at trykke på Kassér .
![Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto]()
Slet mere end ét udkast
- Tryk på fanen Mig nederst for at gå til din profil.
- Vælg Kladder .
- Tryk på Vælg øverst til højre.
- Markér cirklerne for de videoer, du vil fjerne.
- Tryk på Slet (X) nederst.
- Bekræft denne handling ved at trykke på Kassér .
![Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto Sådan sletter du en TikTok-video fra din konto]()
Slet nemt TikTok-videoer, du ikke ønsker
Du sidder ikke fast med videoer, du optager, som bliver dårlige, eller som du simpelthen ikke kan lide. Som du kan se, er du i stand til at slette TikTok-videoer før deling, efter deling eller som du har gemt.
For mere om TikTok , tjek tilbage ofte med Luckytemplates! Vi vil dække yderligere emner på denne populære sociale video-app.
I mellemtiden kan du tage et kig på, hvordan du redigerer videoer på din iPhone , som du vil uploade til TikTok!