Ring -dørklokken er en enormt populær smartenhed. Det giver dig mulighed for at se, hvem der er ved din dør og tale med dem i realtid fra din telefon – også når du ikke er hjemme.
Når det er sagt, er det ikke for alle. Hvis du skifter væk fra Ring, vil du gerne være sikker på, at alle dine data er slettet. Den bedste måde at gøre dette på er at annullere din konto, hvilket vil slette din profil og alle tilknyttede data, inklusive eventuelle video- eller lydoptagelser.
Du skal være sikker på, at dette er din endelige beslutning, da processen er irreversibel. Hvis du er sikker, kan du lære, hvordan du sletter en Ring-konto nedenfor.
Sådan sletter du en ringekonto permanent
Hvis du ikke længere ønsker at bruge Ring, kan du slette din konto permanent. Dette vil fjerne din konto, slette dine Ring-videoer, annullere eventuelle abonnementer, du har, og få alle dine Ring-produkter til at holde op med at fungere.
Denne handling er ikke-reversibel . Hvis du stadig har Ring-enheder, som du planlægger at bruge, kan du ikke slette din konto.
Sådan sletter du en Ring-konto permanent:
- Naviger til Ring-webstedet i en browser.
- Log ind ved at trykke på Log ind .

- Log ind med dine Ring-kontooplysninger.
- Bekræft din konto ved hjælp af to-faktor-godkendelse.
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
- Når du er logget ind, skal du holde markøren over Konto og vælge Kontrolcenter .
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
- Rul ned i menuen til venstre, og klik på Administrer dine data .
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
- Klik på Slet data i afsnittet Slet dine personlige data .
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
Du skal muligvis bekræfte dine oplysninger for at sikre, at du er kontoejer. Når du har fuldført processen, sletter Ring din konto. Du vil modtage en e-mail, der bekræfter sletningen af din konto og videoer.
Sådan sletter du en delt bruger fra en ringekonto
Hvis du har delte brugere på din Ring-konto, kan du ønske at slette deres konti, men holde din oppe og køre.
Sådan sletter du en delt bruger på Ring:
- Naviger til Ring-webstedet i din webbrowser.
- Tryk på Log ind .
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
- Log ind på Ring med dine kontooplysninger, og bekræft din konto ved hjælp af to-faktor-godkendelse.
- Hold markøren over Konto , og klik på Kontrolcenter .
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
- Rul gennem menuen til venstre, og klik på Delte brugere .
- Vælg den placering, du vil slette en delt bruger fra.
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
- Klik på den delte bruger, som du vil slette.
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
- Klik på Fjern bruger under deres detaljer .
- Klik på Fjern for at bekræfte.
![Sådan sletter du en ringekonto Sådan sletter du en ringekonto]()
Den delte brugerkonto er nu slettet.
Udnyt hjemmeautomatisering
Ring er en fantastisk tilføjelse til enhver smart home-opsætning, men hvis det ikke er noget for dig, er det vigtigt at vide, hvordan du sletter en Ring-konto.
Hvis du er interesseret i at gøre dit hjem smartere, er der meget, du kan gøre uden at bryde penge. Tilføjelse af Wemo-stik, som du styrer med Google Home, giver dig f.eks. mulighed for at forvandle en hvilken som helst elektrisk genstand til et smart-hjem, som du kan tænde eller slukke med din stemme.
Google Home forbinder også med IFTTT for at give dig mulighed for at skabe hjemmeautomatiseringer, der kan forenkle dit liv . Den stigende popularitet af Internet of Things betyder, at der altid vil være nye smarte enheder, du kan tilføje til dit hjem.
Her er en nyttig guide til at komme i gang med IoT-enheder for at tage din hjemmeautomatisering til næste niveau.