Det er ikke svært at slette Discord- konto på telefon og computer . Nedenfor er detaljerede trin-for-trin instruktioner til sletning af en Discord-konto .

Discord sociale netværk er specialiseret i gamere
Discord er en fantastisk app, der giver dig mulighed for at chatte med venner og møde mennesker med lignende interesser. Det er dog ikke for alle. Hvis du er i denne situation, spekulerer du sikkert på, hvordan du permanent sletter din Discord-konto, ikke? Det er meget enkelt, følg instruktionerne nedenfor!
Før du sletter Discord-konto
Hvis du ejer en Discord-server, bør du overveje, før du sletter din konto. Denne handling betyder, at du sletter den pågældende server eller overfører ejerskab. Sletning af en Discord-konto påvirker dog kun den server, du har oprettet og i øjeblikket er administrator for.
Sådan sletter du Discord-serveren på din computer:
- Klik på navnet på den server.
- Klik på Serverindstillinger .
- Klik på Slet server i menuen til venstre.
- Klik på knappen Slet server for at bekræfte.
For at overføre ejerskabet af din Discord-server til en person på skrivebordet skal du desuden gøre følgende:
![Sådan sletter du en Discord-konto permanent Sådan sletter du en Discord-konto permanent]()
Discord ejerskabsoverførselsknap
- Klik på servernavnet til venstre øverst på skærmen.
- Klik på Serverindstillinger .
- Klik på Medlem i menuen til venstre.
- Find det medlem, du vil overføre ejerskabet til.
- Peg med musen over navnet og klik på ikonet med 3 lodrette prikker.
- Klik på Overfør ejerskab .
Sådan sletter du Discord-konto
Hvis du har besluttet, at du ikke vil bruge Discord og slette det permanent, skal du følge nedenstående trin:
![Sådan sletter du en Discord-konto permanent Sådan sletter du en Discord-konto permanent]()
![Sådan sletter du en Discord-konto permanent Sådan sletter du en Discord-konto permanent]()
- Åbn Brugerindstillinger i Discord. På skrivebordet skal du klikke på tandhjulsikonet nederst til venstre på skærmen. På mobilen skal du stryge til højre og trykke på din avatar.
- Vælg Min konto > Slet konto .
- Hvis du ejer serveren, skal du slette dem eller overføre ejerskab som anvist ovenfor.
- Indtast din adgangskode og to-faktor autentificeringskode, hvis det er relevant.
- Klik på Slet konto for at bekræfte processen.
Sådan gendannes Discord-konto
Når du trykkede på slet Discord-konto-knappen, blev anmodningen ikke umiddelbart opfyldt af systemet. I stedet afventer din konto sletning i 14 dage.
Det betyder, at hvis du fortryder det, ved et uheld eller får din konto slettet af en dårlig person, kan du fortryde denne handling.
Først skal du logge ind på Discord på din computer eller webbrowser. Du vil se beskeden "konto planlagt til sletning" - kontoen er planlagt til sletning. Nedenfor er linket Gendan konto . Klik på den, og du vil straks vende tilbage til hovedkontoen.
Hvis du vælger at slette din Discord-konto igen efter ovenstående handling, starter 14-dages aftaleplanen fra begyndelsen.
Sådan deaktiveres Discord-konto
![Sådan sletter du en Discord-konto permanent Sådan sletter du en Discord-konto permanent]()
Klik på Deaktiver konto for midlertidigt at låse din Discord-konto
Hvis du blot vil låse din Discord-konto, kan du vælge at deaktivere den i brugerindstillingsmenuen.
Når du deaktiverer din konto, stopper du med at modtage meddelelser fra Discord. Folk kan dog stadig sende venneanmodninger. De vil være i ventetilstand, indtil du genaktiverer din Discord-konto.
Genaktivering af en Discord-konto efter deaktivering er så simpelt som at logge ind. Ud over sletning er der ingen tidsbegrænsning for denne handling.
Ovenfor er alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du sletter Discord-konto på telefon og computer . Håber artiklen er nyttig for dig.