Hvis du er ejer af en Android-enhed, er du helt sikkert bekendt med "OK Google"-funktionen til søgninger og andre stemmekommandoer . Du ved måske ikke, at hver gang du bruger det, registrerer og registrerer Google, hvad du siger.
Hvis det lyder foruroligende, og du er bekymret for dit privatliv, er den gode nyhed, at du kan slette det. Faktisk kan du lytte til alle dine stemmeaktiviteter og også få en tekstudskrift.
Google (og virtuel assistent-teknologi på andre platforme) gør dette formentlig for at hjælpe med at forbedre sproggenkendelse og søgeresultater.
Hej, Google Home- ejere - denne vejledning gælder også for din "OK, Google"-søgehistorik på din Google Home-enhed såvel som din telefon. Hvis du leder efter, hvordan du sletter de ting, du siger til Google Assistant, er det sådan.
Slet "OK Google" stemmeaktivitet
Gå til Googles Stemme- og lydaktivitetsside for at tjekke din stemmeaktivitet . Du vil se en lang liste over dine optagelser, som inkluderer dato og klokkeslæt, de blev lavet. For at lytte til dem skal du klikke på afspilningsknappen.

Mange af de optagelser, du finder, siger kommandoer til at åbne apps eller tjekke vejret. Det gemmer dog også e-mails eller chats, som du har brugt stemmediktering. Selvom alt dette kan være nyttigt, hvis du har brug for at gå tilbage og finde noget, er det også lidt uhyggeligt.
For at slette alle stemmeoptagelser på én gang skal du gå til Mere > Slet indstillinger .
![Sådan sletter du din Google Voice-aktivitetshistorik Sådan sletter du din Google Voice-aktivitetshistorik]()
Vælg derefter Avanceret > Hele tiden, og bekræft derefter, at du vil fjerne alt.
![Sådan sletter du din Google Voice-aktivitetshistorik Sådan sletter du din Google Voice-aktivitetshistorik]()
Husk, at indsamlingen af din stemmeaktivitet, næste gang du bruger "OK Google", bliver genaktiveret. Så det er en god idé at være på vagt og slette din historie regelmæssigt.
Slet hele din Google-historik
Mens du er på denne Google-historikside og slipper af med historikken for stemmeaktivitet, vil du måske slette din web- og appaktivitet , placeringshistorik, YouTube-søgehistorik og det, du har set på YouTube (ja, Google ved det mere om din online aktivitet, end du tror).
For at gøre det skal du vælge linkene i venstre rude og slette alt, hvad du ønsker. Fjernelse af indholdet fungerer på samme måde for hver kategori, som forklaret ovenfor.
![Sådan sletter du din Google Voice-aktivitetshistorik Sådan sletter du din Google Voice-aktivitetshistorik]()
Google siger, at du er den eneste, der har adgang til din historie. Men hvis din konto skulle blive hacket, så er alt afsløret. Derfor kan vi ikke understrege dette nok: brug Two-Factor Authentication (2FA) med din Google-konto. Faktisk skal du aktivere 2FA på hver webtjeneste, den er tilgængelig.
For mere om det, tjek vores: Two Factor Authentication Guide: Secure Your Online Life .
Da du kan tale med stort set alle moderne enheder, er det godt at vide, at du kan slette historikken, og hvordan du gør det. Tjek følgende links om fjernelse af din stemmesøgningsaktivitet fra Microsofts Cortana og Amazons Fire TV .