Din offentlige profil på Google Maps er noget, du bør sørge for at holde opdateret. Årsagen er, at Google Maps er ved at blive et socialt værktøj, lige så meget som det er en navigationstjeneste.
Og nu giver Google dig mulighed for at redigere din Google Maps-profil direkte fra Android-appen. Sådan gør du.
Google Maps offentlige profil
Efterhånden som brugerne bidrager mere og mere til Maps (tilføjer billeder, beskrivelser og endda virksomheder ), får de point for det. Tidligere viste din offentlige profil kun disse punkter.
Du har nu meget mere kontrol over den måde, andre ser din profil på. Lav for eksempel en kort biografi, der forklarer, hvorfor du kan lide at bidrage til Maps. Du kan også vælge privatlivsindstillingerne for din profil.
Redigering af din profil
For at komme i gang skal du starte Google Maps-appen på din Android-enhed og trykke på menuknappen i venstre side og vælge Din profil .

Du vil blive præsenteret for en oversigtsside, der viser dine seneste bidrag. Tryk derefter på Bio-sektionen og skriv din beskrivelse. Du kan endda vælge at dele din profil med venner.
![Sådan opdaterer du din offentlige Google Maps-profil på Android Sådan opdaterer du din offentlige Google Maps-profil på Android]()
Du har flere muligheder, når du trykker på knappen Profilindstillinger . Dette vil vise alle Google Maps-appens væsentlige indholdsrelaterede muligheder. Rul ned til bunden af skærmen for at vælge, om bidrag skal vises eller ej.
Endnu vigtigere er det, at du også kan vælge at dele din profil med virksomheder. Selvfølgelig vil beslutningen om sidstnævnte mulighed afhænge af, om du bruger Google Maps til erhvervslivet. Som online influencer f.eks. Men for de fleste mennesker vil du gerne beholde den slukket.
![Sådan opdaterer du din offentlige Google Maps-profil på Android Sådan opdaterer du din offentlige Google Maps-profil på Android]()
Den samme side giver dig endda mulighed for at slette din placeringshistorik, hvis du har brug for det. Men du kan selvfølgelig altid indstille Google til at slette din placeringshistorik automatisk .
Det er det! Besøgende på din profil bør nu se din nye og forbedrede Google Maps-persona.