Vi har allerede talt om at begrænse adgangen til delte Google-dokumenter, du ejer , men hvad med det modsatte? Hvad hvis du har et væld af Google Docs delt med dig, og du ikke ønsker at deltage mere? Du kan ganske enkelt fjerne dig selv fra en delt Google Doc-fil. Vi forklarede, hvordan man gør det nedenfor.
Hvordan fjerner jeg mig selv som samarbejdspartner i Google Docs?
Du kan hurtigt trække dig ud af samarbejdet om en delt artikel både på din telefon og pc. Dette kan gøres under Google Docs eller Google Drive. Der er små nuanceforskelle, hvis du har fuld adgang som redaktør, eller hvis du har begrænset adgang som kommentator eller læser. I begge tilfælde er det ikke svært at efterlade dokumentet, der er delt med dig, og der er et par måder at gøre det på.
Sådan fjerner du dig selv fra en delt Google Doc-fil på din pc:
- Åbn Google Docs her . Log ind, hvis du bliver bedt om det.
- I Google Docs skal du klikke på rullemenuen Ejerskab og vælge Ikke ejet af mig .
- Hvis du er redaktør , skal du åbne dokumentet. Klik på Del i øverste højre hjørne og find dig selv på listen.
- Klik på rullemenuen ud for dit navn, og klik derefter på Fjern adgang . Glem ikke at klikke på Gem efter det, ellers vil ændringerne blive kasseret.
- Alternativt kan du bare højreklikke på dokumentet og vælge Fjern .

Eller du kan navigere til Google Drev, her . Når du er der, skal du vælge Delt med mig fra venstre rude. Find dokumentet, højreklik på det, og klik på Fjern.
Alle disse trin kan kopieres fuldt ud på din Android eller iPhone. Når du har fjernet dokumentet, behøver du ikke bekymre dig om det. Og hvis du bliver bedt om at deltage igen, kan du bare afslå invitationen.
Det burde afslutte det. Hvis du har spørgsmål, så sørg for at skrive dem i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste med, og vi ser frem til at høre fra dig.