Denne artikel Download.vn vil guide dig til at deaktivere meddelelsen "Just accessed" under dit chatkontonavn på Zalo . Dette vil begrænse andre mennesker i at genere dig, når du har for travlt med arbejde til at tale.
Videotutorial for at slå "Just accessed"-meddelelsen fra på Zalo
Instruktioner til at deaktivere "Just accessed"-meddelelsen på Zalo
Trin 1: Først åbner vi Zalo-applikationen på vores telefon, og klik derefter på Tilføj- ikonet i nederste højre hjørne af skærmen.
Trin 2: Klik derefter på ikonet Indstillinger i nederste højre hjørne af skærmen.
Trin 3: I afsnittet Indstillinger i Zalo-applikationen skal du trykke på Privatliv .
![Sådan deaktiverer du meddelelsen om lige adgang på Zalo Sådan deaktiverer du meddelelsen om lige adgang på Zalo]()
Trin 4: Drej derefter kontakten i afsnittet Vis adgangsstatus til højre.
![Sådan deaktiverer du meddelelsen om lige adgang på Zalo Sådan deaktiverer du meddelelsen om lige adgang på Zalo]()
Trin 5: På dette tidspunkt, hvis vi forsøger at få adgang til en vens samtale, vil vi se meddelelsen "Just accessed" forsvinde.
![Sådan deaktiverer du meddelelsen om lige adgang på Zalo Sådan deaktiverer du meddelelsen om lige adgang på Zalo]()
Derudover kan du også henvise til nogle artikler om andre Zalo-tricks såsom:
Ønsker dig succes!